Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijave nadležnim tijelima
Povratak na članak

Razotkriven novi slučaj ilegalne skrbi: Sve su pokušali zataškati, upletena i sutkinja

Prema riječima stanara, u stanu je preminula jedna osoba, a za to su vrijeme tamo boravile još dvije

Komentari 5

Avatar kokobil
kokobil
12:29 30.01.2020.

Provjereno obavijestilo ministarstvo.Prema planu inspekcijskog nadzora taj stan bi mogao biti pod nadzorom za desetak godina.A dotle tko živ tko mrtav.

VL
Avatar OathBringer
OathBringer
11:54 30.01.2020.

Brigo moja pređi na drugoga...

VL
ZO
Zooltan
11:53 30.01.2020.

Danas je briga o starcima najisplativiji biznis

VL
GA
gandalfbradonja
16:51 30.01.2020.

Gle čuda. Žena je stekla bogatstvo na nesreći i starosti ubogih ljudi. Kakva je skrb vođena i tko je to kontrolirao, upitno je, posebice što je pri svojim posjetima mjesnom CZSS-u, dotična bogato darivala djelatnike. Korištenje radno aktivnih štićenika zaa kojekakve radove, kao npr. šumske radove i sl., bilo je logično. Posao sa ljudima, donosio je profit. Sutkinja je opet, poseban slučaj. Porijeklom iz Vukovara, zadržala je svoje prebivalište na vukovarskoj adresi godinama, iako je živjela isključivo Čazmi. Od 90-ih.q VU reg pločice, bile su obavezne na obiteljskim vozilima. Rad u pravnoj službi Čazmatransa, u doba najvećih malverzacija u toj tvrtki, bio je odskočna daska za ulazak na Prekršajni sud u Ivaniću. O sudskim pravorijecima "uglednim" Čazmancima, ne bih. To je posao nadzornih tijela u sudstvu. Vjerojatno je bilo dosta olakotnih okolnosti za iste, a kod sirotinje, vjerojatno pregršt otegotnih. Jedni jedu meso, drugi grah. Svi jedu grah sa mesom. A Čazma je malena, možda 2000 stanovnika. Možda 10-ak stambenih zgrada. Policijska postaja je ni 100 metara od tog stana, CZSS možda 300-tinjak. Ne vidimo pri zdravim očima i ne čujemo pri zdravom sluhu. Tužna smo mi država.

VL
DU
Deleted user
16:30 30.01.2020.

Više me brine upletenost SUTKINJE. Zašto to radi?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.