Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Ona je vlasnica'

Razotkrili je: Uhvatili prosjakinju koja vozi luksuzni Land Cruiser

Prosjakinja
Foto: Ilustracija/ Thinkstock
08.06.2015.
u 11:30

– Prosila je u blizini džamije, a kada je završila, napravila je krug oko džamije i ušla u Land Cruiser i odvezla se. Utvrdili smo da je ona vlasnica vozila – rekli su iz policije

Kada netko prosi, pretpostavljamo da je riječ o nekome tko je u lošoj materijalnoj situaciji i nema drugog izbora. No, slučaj iz Ujedinjenih Arapskih Emirata (UAE), u kojima je inače zabranjeno prosjačenje, pokazuje da ima i drukčijih slučajeva. Nakon što je jedna žena uhvaćena u prošnji u Dubaiju, otkriveno je da je vlasnica luksuzne Toyote Land Cruisera, koji je parkirala samo nekoliko metara dalje od mjesta na kojem je prosila.

– Prosila je u blizini džamije, a kada je završila, napravila je krug oko džamije i ušla u Land Cruiser i odvezla se. Utvrdili smo da je ona vlasnica vozila – rekli su iz policije. Osim nje, policija je uhvatila i muškarca koji je prosio, a kod sebe je imao 70.000 dirhama (oko 130.000 kuna). Rekao je da je novac nosio sa sobom jer se bojao da mu ga ne ukradu cimeri.

Iako je prosjačenje u Ujedinjenim Arapskim Emiratima zabranjeno, posljednjih godina bilježi se porast broja onih koji prose, a među onima najviše je ilegalnih imigranata, pišu Emirates 24/7. – Prosjačenje je u porastu. Mnogi koji prose lijepo su obučeni kako ne bi odskakali od ostalih. Pokazalo se da je među tim ljudima i puno lijepih djevojaka koje svojim izgledom ciljaju na muškarce – rekao je policijski zapovjednik Khalil Al Mansouri.

>> 'Supruga je krala od mene i moje obitelji, uspjela je doći do milijuna'

>> Ropstvo u Zagrebu: Osam godina ga tukao i tjerao na prosjačenje

Komentara 55

DU
Deleted user
13:42 08.06.2015.

Eh.. "novinari"... lako je prenijeti vijest.. da se samo malo angažirate, našli bi takvih primjera ovdje kod nas koliko hoćete..... Ovako, jako mi je važno prosjačenje u Dubaiju (?!)

Avatar jutarnji listovi
jutarnji listovi
11:49 08.06.2015.

A ja mislio kod naše džamije.

MI
miki45
12:20 08.06.2015.

tako srbi prose po strasburgu vidjijo sm nekoliko dok smo bli na godisnjem tamo sa firmom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije