Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lovro Kušćević:

'Razni nazovi desničari žele srušiti Vladu, ali neće uspjeti'

Lovro Kuščević
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/5
24.10.2018.
u 09:18

Mi radimo svoj posao časno i pošteno od samog početka, a HDZ-u i hrvatskoj Vladi je u interesu da se svaki detalj što prije razjasni, poručio je ministar Kuščević uoči sjednice Vlade

Ministar uprave i politički tajnik HDZ-a Lovro Kušćević izjavio je novinarima uoči početka sjednice Vlade da postoje mnoge političke silnice koje bi htjele srušiti Vladu i premijera Andreja Plenkovića, ali u tome neće uspjeti.

Na pitanje brine li ga fabriciranje dokumentacije kako bi se rušio premijer Plenković Kuščević je odgovorio: "Naravno da to nas to ne brine, mi radimo svoj posao časno i pošteno od samog početka, a HDZ-u i hrvatskoj Vladi je u interesu da se svaki detalj što prije razjasni".

Tih silnica nema u HDZ-u, to je čvrsta i stabilna stranka, ali "imamo na političkoj sceni raznih populista, raznih nazovi desničara, ljudi iz svakog političkog spektra koji bi htjeli srušiti Vladu", ustvrdio je.

Za zamjenika predsjednika HDZ-a Milijana Brkića, kojega mediji povezuju sa svim ljudima koje se spominju u toj aferi, Kuščević je kazao kako vjeruje da je živ i zdrav, nedavno su bili na Predsjedništvu stranke i viđaju se najmanje jednom tjedno.

Komentirajući izjavu predsjednice Republike Kolinde Grabar-Kitarović  da "afera hotmail" nije gotova, Kuščević je ustvrdio kako ta afera "iza nas", a zadovoljan je što su proces rješavanja problema s Agrokorom završili nagodbom i što su spašeni deseci tisuća radnih mjesta.

Video: Pogledajte “okršaj” Plenkovića i Bernardića u Saboru

Komentara 19

DU
Deleted user
09:40 24.10.2018.

Jesenti milu bigulicu, ministarski gospo'n Kuščević Lovrek ima potpuno pravo. Naime, ne samo kojekakvi nazovidesničari (što god to značilo) nego i svi drugi koji bi željeli srušiti sadašnju Vladu gorjet će vječno u ognju paklenom ako se na vrijeme ne pokaju. Gdje bismo mi jadnici i bijednici opet našli takve provorazredne vođe, učitelje i usrećitelje? Gdje bismo opet našli Vladu koju u Saboru podupiru najokomitije moralne vertikle u liku i djelu Pupovac dr. Milojka, Radin dr. Furioza, Kajtazi Veljca, Saucha Tomeka i Bandić Mikija, kao i svaki drugi zastupnik koji se boji sudskog progona ili je jednostavno svjestan toga da nikad više neće ni prismrdjeti u Sabor ako se raspadne sadašnja vladajuća koalicija? A bez saborske plaće i drugih privilegija te poslije saborske mirovine čovjek i nije bogzna što, pogotovo ondje gdje se mora znati raditi i nešto konkretno. Tko ne vjeruje meni, nekqa pita npr. Puh Maricu, ili Glavašević Bokija.

DU
Deleted user
09:23 24.10.2018.

Kad sam vidio naslov mislio sam sigurno je Pupavac to bubnuo, kad ono ...

RI
rightside
09:23 24.10.2018.

a koliko to ti i tvoji imate ruku u saboru da sa takvom sigurnoscu to mozes tvrdit??ili si se osokolio kad ti je uspjelo prevarit hrvate sa rezultatima referenduma?ponovicu,,cim je ona pupavcova zena znala rezultate par dana prije i dala to u medije, jasno je "ko tu kolo vodi"))))))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije