Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBRAT
Povratak na članak

Razmjenjuju špijune da bi sve gurnuli pod tepih

Amerikanci bi oslobodili sve sudionike novog špijunskog skandala, a Rusi su navodno već pustili Igora Sutjagina

Komentari 5

Avatar Sidewinder
Sidewinder
20:41 08.07.2010.

Ja bi radije špiunirao za Rusiju...Bolje je bit kasnije na Floridi nego na Sibiru...

VL
Avatar commentator
commentator
22:20 08.07.2010.

He he he, zabavno. Međutim šta je sa \"starim dobrim \" špijunskim filmovima? Ne proizvode se više? Nema glumaca kalibra recimo jednog Gene-a Hackman-a?

VL
Avatar ivek
ivek
22:58 08.07.2010.

da nije smjesno bilo bi tuzno.. ne znam koja je prljavija drzava,, russija ili amerika... rusija smrdi cim se iskrcas iz zrakoplova,,,,,, a ni njujorska zracna luka nista nije cistia... u njujorski metro ne moze se vozit od smrada... kaj glume ameri nemaju vode po wc..... kaj ima spijunirat,,, bjeda u obe drzave,,,.. kad bi birio da zivim izmedzu amerike i rusije odabro bi albaniju... cuj u amreici moze te obtuzit bez brazloga i da zavrsis u cuzi dozivotno.. tak i u rusi...

VL
ST
strsica
02:11 09.07.2010.

Smradovi i jedni i drugi.

VL
Avatar DonLon
DonLon
08:07 09.07.2010.

Odlican potez koji potvrdjuje kako su se odnosi USA i Rusije uzdigli na novu razinu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.