Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Božinović:
Povratak na članak

'Razmatramo mogućnost ograničavanja javnog i međugradskog prijevoza'

Što se više pridržavamo mjera koje se donose, bit će manje potrebe za restrikcijama, poručio je ministar Božinović

Komentari 10

DU
Deleted user
17:20 20.03.2020.

Bolje bi bilo razmisliti o ograničavanju prava bivših komunističko-udbaških kadrova, danas članova HDZ-a, na sudjelovanje u izvršnoj vlasti.

VL
SS
Silver_surfer_
18:23 20.03.2020.

Slažem se ukinuti bilo koju prijevoza osim osobnim automobilom.. Spustit cijenu benzina na 0 kn a onaj tko mora na posao a nema auto po njega sljite svoje osobne sofere i upregnite luksuzna auta koja uzivate na konto glasaca i drzavljana koji su vas na ta mjesta i postavili...

VL
Avatar Zbregov2
Zbregov2
17:38 20.03.2020.

Kada će zabraniti komedije na televiziji?

VL
Avatar Giuseppe
Giuseppe
17:07 20.03.2020.

Pitam se dali će netko od ovih bogatih Hrvata koji su se obogatili u privatizaciji te kroz razne sumnjive poslove donirati dio svojih novaca u kupnju zaštitnih maski, dezinfekcijskih sredstava i pomoći potrebitih, koji će biti sve više . . Mogu bacati novce odviše lako zarađene novce na cajke, luksuz i td.. A sad? U medijima se navodi da je u Italiji jedan od ključnih problema i činjenica da su u zadnjih 5 godina 109 milijardi zamutili a trebala ih je država kroz poreze prikupiti. Dio ide i u zdravstvo, kojem to sad fali. A što su Hrvatski novopečeni bogataši uradili za svoju - našu državu?

VL
DU
Deleted user
17:07 20.03.2020.

Zašto smo nemoćni nad neodgovornom grupom ljudi koji se ne pridržavaju samoizolacije? Udaranje po džepu je vrlo efikasna metoda.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.