Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sada rade kao modeli

Razlika među njima je 12 godina, izazvale su pomutnju u svojoj zemlji

Kamila Kalaganova
Foto: Instagram
25.09.2020.
u 08:51

Njihova majka Aiman Sarkitova (38) također je bila šokirana prilikom poroda, a liječnici su isprva gotovo izazvali skandal sumnjajući da je otac djevojčice zapravo Rus

Dvije albino sestre izazvale su pomutnju u Kazahstanu i postavile pitanja o tome tko im je pravi otac. Asel i Kamila Kalaganova rođene su u razmaku od 12 godina i sada u svojoj domovini rade kao modeli, a upravo jer su albino plijene pažnju javnosti.

Kamila danas ima dvije godine, a njezina starija sestra 14 godina, no njihov brat Aldiyar, koji ima osam godina, izgleda poput prosječnog Kazahstanca. Tu se zapravo rodila i sumnja tko im je zapravo otac. Inače brojni ljudi zapravo ne znaju za albino ljude pa im je sve ovo dosta čudno.

Njihova majka Aiman Sarkitova (38) također je bila šokirana prilikom poroda, a liječnici su isprva gotovo izazvali skandal sumnjajući da je otac djevojčice zapravo Rus.

Asel je imala deset godina kada se počela baviti manekenstvom, ali Kamilino rođenje potaknulo je veće zanimanje javnosti tako da sada Asel ima oko 23.800 sljedbenika.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Скучали? 😅💝:,)

Objavu dijeli Сестры альбиносы из Актау🌺 (@assel_kamila)

"Kada sam rodila Asel, genetika ovdje nije bila pretjerano razvijena. Tek sada se razvija. Doktori su bili šokirani i bili su uvjereni da u sebi ima ruske krvi. Kada sam počela proučavati njezino stanje, doznala sam da je ustvari albino", ispričala je majka, piše Daily Mail

Obje moraju voditi brigu o svojoj koži i paziti se sunca.

“Ako poslijepodne izlazim van, moram staviti kremu sa zaštitnim faktorom, odjećom prekrivati što veći dio tijela, nositi šešir ili čak kišobran. Predvečer mi je mnogo lakše kad nema sunca”,  objasnila je Asel.

 

Ključne riječi

Komentara 2

NL
ne_lupetkajte
08:10 27.09.2020.

Tako im pao grah.

ST
Stipan
14:52 25.09.2020.

Elien.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije