Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tihomir Orešković

Razgovarat ću s Milijanom Brkićem. Za Lozančića nisam imao vremena, nadam se ovaj tjedan naći...

Milijan Brkić
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
23.02.2016.
u 13:39

Na novinarski upit kada će na red doći njegov supotpis o razrješenju ravnatelja SOA-e Dragana Lozančića, premijer Orešković je istaknuo kako je prošli tjedan bio u Bruxellesu, jučer u Londonu, danas je već imao i druge obaveze te je izrazio nadu da će ovaj tjedan naći vremena i za druge poslove

Premijer Tihomir Orešković izjavio je u utorak novinarima da će s Milijanom Brkićem, kojeg je HDZ predložio za ministra branitelja, sjesti i održati diskusiju kao i sa svakim drugim ministarskim kandidatom kojega je Vlada do sada izabrala te će tada donijeti odluku.

"Ovaj tjedan sjest ću s gospodinom Brkićem i otvorit ćemo diskusiju. Gospodina Brkića sam upoznao, ali ću s njim, kao i sa svakim ministrom kojega smo do sada izabrali, sjesti i imat ćemo jednu diskusiju", odgovorio je novinarima premijer Orešković koji je sudjelovao na konferenciji "Proračun zaokreta" u organizaciji  EPH i Hrvatske gospodarske komore (HGK).

Da je Milijan Brkić, glavni tajnik HDZ-a i nekadašnji zapovjednik specijalne policijske postrojbe Alfe, predložen za ministra branitelja, potvrdio je u ponedjeljak navečer u Varaždinu prvi potpredsjednik Vlade i predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko.

Na novinarski upit kada će na red doći njegov supotpis o razrješenju ravnatelja SOA-e Dragana Lozančića, premijer Orešković je istaknuo kako je prošli tjedan bio u Bruxellesu, jučer u Londonu, danas je već imao i druge obaveze te je izrazio nadu da će ovaj tjedan naći vremena i za druge poslove. 

>> Most je htio izbjeći da Milijan Brkić uđe u MUP i bude nadzornik Orepiću

Komentara 22

Avatar nisamgladan
nisamgladan
13:59 23.02.2016.

Ovo je pravi odgovor Pedži Grbinu i ostalim "praviteljima pakla" iz neljubitelja Lijepe naše. Lijepo je rečeno da je ovo samo prijedlog za ministra branitelja a ne izbor istog te stoga vi raznorazni tumačitelji ustava i položaja predsjednika vlade uhvatite petama vjetra- Osobno nisam iz stranke u kojoj je kandidat za ministra ali podržavam njegov izbor za ministra. Za svoj dom

Avatar istovari
istovari
14:18 23.02.2016.

Naravno da ćeš s njim razgovarati i reći mu "Zvonili ste milorde!"

ME
medved12
14:22 23.02.2016.

nemojte ljudi sumnjam da bi ovaj mogao išta prepisat to su mu smjestili a uz to i Gotovina je heroj pa vidi i sam sa kime ima posla pa se ne želi miješati

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije