Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prva dama Sirije
Povratak na članak

Razboljela se lijepa Asma: 'Pustinjska ruža' dobila rak

Ured sirijskog predsjednika objavio je i fotografije Asme al-Assad koja se od raka dojke liječi kemoterapijom u vojnoj bolnici u Damasku

Komentari 11

Avatar nisam_robot
nisam_robot
10:30 10.08.2018.

Na pocetku rata je Hassan bio protiv Assada. Hvalevrijedno je da je medjuvremeno revidirao svoj stav i da je sada vise za Assada nego za pobunjenike. Postoji za to mnogo argumenata. Moj glavni argument je da je Assad diktator, ali bez njega bi zemlja potonula u kaosu kao Libija. Ovi pobunjenici su uglavnom ekstremni Islamisti kojima je neprijatelj Assad ali i svi Alaviti, Krscani, Druzi, Siiti,... svi koji nisu muslimani sunitske varijante. Oni za sve te nevjernike imaju samo jedno rijesenje , smrt. Tako da je Assad u Siriji ipak daleko najbolja opcija.

VL
GV
golub Vaso
11:49 10.08.2018.

asma je živi primjer svi laži o nekakvom sektaškom sukobu, sunitska žena bez marame trn u oku terorističkom ološu

VL
RM
ruzica_mario
14:57 10.08.2018.

kako sad assad ocistio teritorij od dzihadista..sta nije to bila umjerena oporba i borci protiv diktature??

VL
DU
Deleted user
16:53 10.08.2018.

Gospon Hassan je najbolji novinar u rvackoj

VL
TO
Toni70
11:20 10.08.2018.

“Pustinjska ruža”, kako su joj nekad tepali zapadni mediji, a danas za njih “prva dama pakla” ( Samo neće da usput i kažu tko joj i njima tamo priredi napravi pakao ! , osim što je tijekom svih tih turbulentnih razdoblja čvrsto stajala uz svog muža, štitila je i svoju kćer Zein i sinove Hafeza i Karima. .. Kao nešto što nikako nije običaj onih koji su napadnuti, recimo bili u Vukovaru da se žene i majke priklone svojim braniteljima . Tako to zapadnjačka demonkracija opisuje predsjednicu jedne države, zaražene terorom i snažnim neprijateljem koji ih je poslao politikom i masovnom silom u kameno doba .... Narvno da su demokrti= neprijatelji sada sretni da eto vrhunska neprijatteljica slobodnog svijeta ujedno demokracije koji ju nadljeću u njenoj državi a znaju da je prijateljica Putina- neprijatelja NATO-A strada barem na ovaj način kad to sa raketama nije baš način ili slučaj.

VL
Avatar intimus 500
intimus 500
08:43 10.08.2018.

pustinjska ruža ... :)

VL
AA
aabbcc
14:41 10.08.2018.

Prva dama Sirije pa bez burke na glavi eee... ne, ne, ne moze to tako !! Assad je los primjera za nas muskarce u EU !!!! : ) : ) .

VL
ST
Startrack
15:00 10.08.2018.

"LJepa asma". Toje sta citamo po vecernjem, arapske izraze.

VL
NO
nogogaz
10:15 10.08.2018.

ajme bože! sta veli Bog, vjera i domoljublje? ova žena, nerijatelj hrvatske slikala se bez maramice na glavi! hrvatski domoljubi, odma kamenjat izdajnicu !

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.