Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISPRIKA PA PLJAČKA

Razbojnik: Imam troje gladne djece i nemam drugog izlaza

varaždin,pljačka,policija (1)
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
1/4
09.10.2013.
u 19:09

Od osoba koje su ispitivali interventni policajci u okolici tržnice doznali smo da policija traga za muškarcem oko 45 godina starosti

- Imam troje gladne djece i nemam drugog izlaza - ovim je riječima razbojnik, uz prijetnju pištoljem, zatražio novac od mlađe zaposlenice poslovnice za otkup zlata Auro Domus u Šenoinoj ulici u Varaždinu, gotovo joj se ispričavajući zbog svoga razbojništva.

Doznali smo to od zaposlenika susjednih radnji, koji su sa zanimanjem promatrali policijski očevid danas oko 10 sati. A sve se odigralo na izrazito prometnoj lokaciji u središtu Varaždina, tik do Gradske tržnice. Gradom su oko podneva prolazile brojne patrole, tražeći počinitelja.

- Riječ je o muškarcu, koji je zaposlenici zaprijetio pištoljem i otuđio novac. Kriminalističko istraživanje je u tijeku - kažu u varaždinskoj policiji.

Od osoba koje su ispitivali interventni policajci u okolici tržnice doznali smo da tragaju za muškarcem oko 45 godina starosti, koji je imao torbicu te, navodno, ozlijeđenu desnu ruku. No ako je i bila ozlijeđena, nije se to dogodilo u ovom razbojništvu, jer mu je zaposlenica mirno predala novac. Zaposlenica je nakon očevida otišla u policijsku postaju.

Kako nam je rekla jedna osoba iz tvrtke, njihova je poslovnica opljačkana i prije oko mjesec i pol dana u nedalekoj Zagrebačkoj ulici. Navodno je i tamo razbojnik spomenuo djecu. Jesu li slučajevi povezani trebalo bi pokazati kriminalističko istraživanje.

>> Silovao mu ženu, a njega poticao na razbojstva

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije