Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predrag Mišić
Povratak na članak

'Razbio sam dvojezičnu ploču da pokažem da nas ima koji mislimo drugačije'

Mišić je tada uhićen, a iz policije je navedeno kako je tom prilikom bio i pod utjecajem alkohola.

Komentari 6

L0
luena 01
13:58 12.02.2014.

Znamo mi svi da vecina njih misli kao ovaj covjek ali se ne usude reci jer su tu (Pupovac ,Stanimirovic ) i drugi koji bim se zamjerili,zato sute ...Da pojedini mediji sute i prenose samo ono sto im se naredii i to je poznato... Pojedini mediji su objavljivali da stozer za Vukovar podrzava novu nastalu stranku na celu sa Gabricem na sto su ovi to dementirali ,ali nigdje ne vidis da mediji o tome pisu ili da su povukli svoju vijest...

VL
Avatar marnie
marnie
13:41 12.02.2014.

Bravo !

VL
AJ
ajmo
14:31 12.02.2014.

Bravo gospodine Čirič nisu svi Srbi četnici ima i domoljuba . Svaka vam čast.

VL
Avatar navijač
navijač
18:24 12.02.2014.

Kad odu s vlasti razni Pupovci i Stanimirovići Milanovići i Josipovići , Srbi u HR. će i dalje ostati tu gdje jesu, zato bi za njih bilo bolje da ima više ljudi kao što je Mišić.

VL
JA
josip adric
20:53 12.02.2014.

Ako je ovo iskreno i iz duše ,a ne nekakav panflet ,svaka čast nisu svi srbi zločinci.Naravno u svakom žitu ima kukolja pa i u našem .

VL
LU
luftbrenzer
20:37 19.11.2017.

"Svojim činom nisam htio nikoga uvrijediti niti dizati tenzije...." Što je, je...., nije mogao izabrati pomrljivije riječi, a sve izrečeno ide u prilog smirivanju tenzija, kao i skandiranje "Za dom spremni" na ovogodišnjem vukovarskom memorijalu. Dve su to tople domoljubnee riječi koje krijepe dušu svakog poštenog Hrvata.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.