Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
noćas u zadru

Razbijeni prozori u SDP-u, Gaši: Poruka je jasna, kampanja je počela, a HDZ-u ne ide dobro

Foto: SDP/Facebook
1/3
11.02.2021.
u 12:56

Jutros smo vidjeli da su nam u stranačkim prostorijama razbili kamenom prozore, kaže povjerenik

Nepoznati počinitelji razbili su prozore na stranačkim prostorijama zadarskog SDP-a. Na Facebook stranicama SDP Zadra objavili su i fotografije.

Kampanja je počela. Smetamo. Smetat ćemo i dalje. Još jače, još više! Doviđenja do oslobođenja!

Objavljuje SDP ZadarČetvrtak, 11. veljače 2021.

– Jutros smo vidjeli da su nam u stranačkim prostorijama razbili kamenom prozore. Dva kamena našli smo uz razbijena stakla i vjerojatno su pod okriljem noći to učinili. Tko? Pa poruka je jasna - kampanja je počela, a HDZ-u ne ide dobro – rekao nam je povjerenik županijske organizacije SDP-a u Zadru Erol Gaši.

Ključne riječi

Komentara 52

KO
Kološanin
13:13 11.02.2021.

Slučaj identičan propalom pokušaju eurozastupnice Borzan da diskreditirao hrvatsku policiju. Odavno pročitan rukopis bezidejnog SDP-a.

DA
DarthVader
13:13 11.02.2021.

Oni bez HDZ-a nemogu da ga ne spomene. Neprocjenivo. Drugovi, HDZ vas bude pomeo.

Avatar smokeonthewater
smokeonthewater
13:20 11.02.2021.

Kako nepoznati počinitelji kad komunjare "znaju" da je to učinio HDZ "jer mu loše ide"?!?!? A njih Peđa rastjerao? Ma mrš' ......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije