Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ravnatelj kninskog muzeja:
Povratak na članak

'Zastave s tvrđave kninski su suvenir, darujemo ih i za svatove'

Barjak iz Knina nije i ne smije biti simbol HDZ-ove pobjede, to je pogreška Josipe Rimac koja prije zastave nije darovala političarima

Komentari 82

RE
retfala
09:52 19.11.2014.

sada je odjednom PARTIJI stalo zbog ove zastave,kakav cinizam...pa oni su do nedavno zbog takve zastave slali ljude na robiju...sada već postaju ljigavi...

VL
Avatar Mrki medvjed
Mrki medvjed
10:40 19.11.2014.

Svaki građanin Hrvatske ima pravo na tu zastavu, no problem je u tome što neki pojedinci i stranke nisu ludi za njom, pa pokušavaju napraviti problem, a ustvari razgolićavaju sami sebe!

VL
LI
Lisce
10:20 19.11.2014.

Ne vidim u čemu je problem da netko primi Hrvatsku zastavu, posebno ako je taj netko budući hrvatski predsjednik. Režimski mediji svim mogućim sredstvima pokušavaju ponovno omogućiti nehrvatskim faktorima da vladaju Hrvatskom, ali neće vam proći! Hrvatska će dobiti prvu pravu predsjednicu!

VL
ZD
zdepar
10:55 19.11.2014.

kninske zastave se daruju onima koji ih znaju poštovati, cijeniti i nadasve iskonski voliti, to je razlog zašto niti jedna ne stoji u prostorima vladajućih

VL
Avatar baracuda
baracuda
11:02 19.11.2014.

Rekao bih da su "autogol" dali samo mediji sami sebi. Kolinda predstavlja RH, a ne HDZ i primila ju je osoba koja je željela slobdnu hrvatsku. Po medijima ispada da su skinuli zastavu sa kninske tvrđave i da se radidi o vandalizmu. Ali to su mediji. Zašto se to koristi sada u političke svhe, vrlo je jasno. Na to može samo reagirati Josipović.

VL
Avatar CorleoneMichael
CorleoneMichael
10:41 19.11.2014.

Eto... Toliko galame oko ničega... Neva veze, gospođo Kolinda samo nastavite dalje prema pobjedi...

VL
DR
Drzinedaj
09:48 19.11.2014.

Znači može svatovima a kandidatu za predsjednika ne može, pa tko je tu lud

VL
DU
Deleted user
10:00 19.11.2014.

Kako tendenciozan, zlonamjeran tekst. Za svatove može ali za Kolindu Grabar Kitarović nema šanse. Zastava je dana na predizbornom skupu. Josipa Rimac je tražila i dobila zastavu i poklonila je svojoj stranačkoj kolegici naravno uz najbolje želje na izborima. Neki kao da su danas otkrili da je Josipa Rimac članica HDZ-a i da je upravo kao članica te stranke gradonačelnica Knina. I da budem malo politički nekorektan (U Hrvatskoj se tako zove istina) kojoj stranci je pripadalo onih 95% onih koji su je prvi dizali na kninskoj tvrđavi. Zašto je nekima hrvatski stijeg postao važan tek kad ga je primila KGK?

VL
DR
Drivoex
10:06 19.11.2014.

Režimski mediji mogu svaki potez svaku riječ prenijeti kako režimu odgovara. Uzalud vam trud svirači Kolinda je predsjednica, Hrvsti tako žele i to je to.

VL
DR
Drzinedaj
10:01 19.11.2014.

Pravo je pitanje zašto Josipović i Kujundžić ne traže zastavu, sramota ih, što li

VL
Avatar think pink
think pink
20:19 19.11.2014.

oni malo stariji se sjećaju da su se Dylan i Baez javno hvalili da se nakon burnog seksa brišu američkom zastavom. i nikom se ništa nije dogodilo... niti je amerika zbog toga postala manje važna, niti su oni završili u zatvoru... tako je to sa zastavama...

VL
BR
brkica2
13:19 19.11.2014.

Od HDZ-a se očekuje da s tom zastavom naprave biznis i novcem koji dobiju, vrate loš image kojega imaju i koji je sve lošiji...

VL
Avatar think pink
think pink
19:07 19.11.2014.

patimo od tipičnog Velikog Problema Malih Naroda - idealiziranje simbola države, a ne smisla države. jer drugih simbola i nemamo. dok se normalne države ponose svojim ekonomskim i socijalnim postignućima i visokim standardom života svojih građana, banana-države se ponose svojim zastavama. i to proglašavaju svetinjom. umjesto da im svetinja bude pristojan život građana. zašto? pa zato što je to milijun puta lakše nego od države napraviti pristojno mjesto za život.

VL
MA
Machak
23:27 19.11.2014.

Ovo je definitivno sramoćenje zastave. Zastava koja se vije na Kninskoj tvrđavi nije obična zastava - ona je simbol pobjede u domovinskom ratu i kao takva - bez obzira što se ne radi o onoj originalnoj zastavi - svetinja, a ne souvenir. Sramota. Hadezenjare opet brane neobranjivo. Bljak.

VL
Avatar think pink
think pink
19:10 19.11.2014.

baš smo jadni - najveća nam je svetinja nekakav komad krpe... a to što tisuće ljudi svaki dan kopa po kontejnerima da bi preživjeli - to nam nije važno...

VL
Avatar velika jabuka
velika jabuka
16:44 19.11.2014.

zanima me tko financira taj kninsku muzej i je li ravnatelj istog možda razmislio da komadiće 'umirovljenih' zastava prodaje u humanitarne svrhe ili kao prihod muzeja? to je svakako bolje i demokratičnije nego manipulirati zastavama u političke i stranačke svrhe (Rimac-Kitarović) ili ih dijeliti proizvoljno pijanim svatovima. gđa Rimac sad treba potvrditi da je masno lagala kad je rekla da poklonjena zastava 'direkt s jarbola'?

VL
Avatar Getrib
Getrib
21:32 19.11.2014.

Možda bi tu bilo posla i za reviziju pravilnosti poslovanja općinskih službi.

VL
EI
eibrab
21:49 19.11.2014.

Opet mediji pretjeruju!! Gospođo Kolinda samo naprijed!!!

VL
DU
Deleted user
13:42 19.11.2014.

Licmjerje crvenih, ali i nekih uvjetnih desnih politicara nema kraja. Bilo bi dobro za vrijeme jednog od hrvatskih blagdana, recimo Dana domovinske zahvalnosti vidjeti da li su ti isti dezurni pljuvaci izvjesili hrvatske barjake na svojim kcama ili stanovima, da li na reveru sakoa imaju znacku hrvatske zastave kao sto Obama nosi americku gdje god ide. Raspravljati o takvim stvarima u hrvatskom Saboru bez pravih informacija znaci tendenciozno skretati temu sa hrvatskog unistenog gospodarstva i gladnih Hrvata.

VL
MI
Misericordia
11:36 19.11.2014.

Mislim da je ovaj muzej zreo za inspekcijski nadzor a ravnatelj za smjenu jer javno priznaje da se dijele predmeti iz muzejskog inventara.

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.