Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
čistke u bolnicama
Povratak na članak

Varga smijenio sanacijske upravitelje svih pet KBC-a u zemlji

Na čelo onog najvećeg, KBC zagrebačkog Rebra, Vlada će u četvrtak imenovati uglednog ginekologa Hrvoja Vrčića

Komentari 40

DU
Deleted user
19:59 19.01.2015.

a tko ce njega tako efikasnog u 5 afera smijeniti...

VL
VI
virgosinemacula
19:37 19.01.2015.

Ne moze ministar smijenjivati tako ljude bez obrazlozenja javnosti. Ako su zloupotrebljavali svoje polozaje, javost mora znati o cemu se radi, a ne likvidirati gradjane s no comment. Nije im nasa drzava djedovina, njihova privatna prcija, pa se mafije obracunavaju izmedju sebe, jedna po jedna kako dodje na Vlast, bez znanja gradjana. Kakva je ovo drzava. To nije vidjelo drzave. Ministar je duzan izici u javnost s detaljnim obrazlozenjem za gradjane.

VL
DU
Deleted user
19:49 19.01.2015.

Ovo što radi Varga, odnosno opravdanje koje daje je debilizam prve vrste. Niti jedna bolnici, niti jedan KBC ne može poslovati pozitivno s ovakvim cijenama usluga i ovakvim izdvajanjem za zdravstvo. Vjerovali ili ne, ali jednu artroskopsku operaciju meniskusa HZZO "plaća" bolnici cijelih 2800 kn!!! To nije dovolno za golu amortizaciju uređaja, a kamo li za ostale troškove i cijenu rada čak ni po hrvatskim cijenama.

VL
Avatar Neanderthalac
Neanderthalac
20:00 19.01.2015.

Veliki poglavica je obavio svoje... i sada ide skijati!

VL
DU
Deleted user
20:36 19.01.2015.

Rajko i Siniša... Kvazi gradonačelnik i smučar!

VL
Avatar TAJSAM
TAJSAM
20:07 19.01.2015.

Kako to, pa zar nisu HDZ-ovci krivi za sve, napokon. Pozdrav dobrim ljudima

VL
DU
Deleted user
20:16 19.01.2015.

Klasično! Smjenjuje onaj koji je već odavno trebao biti smijenjen? Ali, to je ona "visoko postavljena letvica" i komunistički, vrlo upitan moral...

VL
Avatar dr.mg.sc
dr.mg.sc
20:12 19.01.2015.

U dva dana napravili vise nego za cijeli mandat,inace za mandata su napravili duplo nista,a za ova dva dana nista....samo se prave da rade

VL
BE
BeroII
20:28 19.01.2015.

On mijenja sanacijske upravitelje zbog loših ekonomskih rezultata ! ! ! Pa prvi si na toj listi trebao biti upravo ti. I to zbog istog tog razloga. A trebao si biti najuren i zbog zloupotrebe službenog automobila. Cipelu i toto sa obje noge si trebao dobiti i zbog bahatog ponašanja prilikom naručivanja i potpisivanja i narudžbe i fakture za namještaj u svojoj kancelariji. A pogotovo si trebao biti najuren zbog laži o uspjesima u smanjivanju listi čekanja za većinu liječničkih pretraga. Uglavnom, prema svemu ovome, trebao si biti najuren i prije nego si se dočepao ministarske fotelje. Ali, znajući tko te je doveo, nismo imali previše vjere u tvoj moral kao i moral većine članova vlade, velike velike većine.

VL
Avatar Marko232
Marko232
19:31 19.01.2015.

Opet se ova Vlada pravi da nešto radi.

VL
PA
pajopatak
21:11 19.01.2015.

ovo ima samo u rvackoj da zbog loših rezulata smijeni ravnatelje, a postavi njihove zamjenike koji su im držali lojtru. i pazi sad ovo - sadašnjim ravnateljima ponudi da budu zamjenici za nagradu. nenadhebivo!!

VL
KA
kamišar
19:25 19.01.2015.

Nek ministar smjeni prvo sebe. To je "maksimum minimuma" njegova morala.

VL
DU
Deleted user
20:29 19.01.2015.

po čemu bi to "ugledni ginekolog" bio menadžer? da bi se stabiliziralo stanje u zdravstvu, potrebno je prvo maknuti liječnika s ministarske pozicije, a u bolnice postaviti ljude koji doista imaju menadžersko iskustvo u privatnom sektoru i tržišnoj ekonomiji. liječnici,ici, naravno, moraju zadržati pravo da brane svoje čisto medicinske potrebe, ali kako nema liječnika sa znanjem menadžera - iako ih ima puno koji misle da znaju sve o svemu, a nemaju pojma - jedini način je da se napravi balans između liječnika i stvarnih menadžera. lako bi se otkrilo da ima previše medicinskih sestara i da se preplaćene u odnosu na liječnike, te da cijeli sustav razara uravnilovka gdje ogromna razlika u rezultatima liječnika ne nosi nikakvu razliku u plaći.

VL
Avatar Abcda
Abcda
21:06 19.01.2015.

Sklonite ovoga , on je kao slon u prodavnici stakla. Smjenjuje ..svih 5 ?! Pa mozda je jedan od njih i dobar (.. skijas ) , gosp ministre .

VL
Avatar nijeminišta
nijeminišta
21:23 19.01.2015.

pa šta varga nije na skijanju???

VL
SU
sumar
19:34 19.01.2015.

To treba sve rastjerati i na čelo bolnica staviti ljude koji nisu ni u jednoj stranci i ne drže ruku na svom lopovskom srcu.Izgleda da neće biti ništa dok se ne uzmu u ruke motike i kose,jer kojekakovi mešetari su i doveli državu ovdje gdje je.Sram ih bilo.

VL
BO
Bogodol
21:24 19.01.2015.

Čovjek koji je pun afera i po svoj logici trebao biti smjenjen, smjenjuje druge da bi zasjenio svoje afere. Treba biti oprezan sa njegovim potezima jer će stručne liječnike koji su predstojnici, imaju znanje i izkustvo dovesti do toga da se razočaraju i odu izvan Hrvatske Države.

VL
DO
dobar
20:26 19.01.2015.

Ministar da ima morala postenja bio bi smijenio najprije sam sebe , jer ima dovoljno afera iza sebe to nevidi kako on da nekoka smjenjuje gdje mu je ponos i moral. Gadi mi se na ove ministre puni su sebee a neznaju nista i vode nas u propast. Zasto ministar nije ponudio ostavku nakon sukoba interesa, koristenje auto u luksuzne svrhe i mnoge druge afere pa sto sve to ministar bi trebao napraviti da mu proradi savjest i ode sa ministarskog polozaja. Sto rade ti ministri to je strava i uzas.

VL
PA
pacijent
21:17 19.01.2015.

to je kod crveni tako postavljanje lojalni a za sve su krivi drugi samo ne ministar i vlada na celu sa bajnim predsjednikom

VL
Avatar roda95
roda95
21:23 19.01.2015.

Varga bi trebao smjeniti prvo samog sebe, jer je institucija kojoj je on donedavno bio na čelu (HZZO) jedan od najvećih generatora nesposobnosti, korupcije i privilegija u ovoj zemlji. U 2 i pol godine koliko je bio na čelu iste nije uradio ništa osim pogodovanja onima sa kojima je u partnerskim odnosima i samom sebi, a i sada preko svoje bivše pomoćnice koja je trenutno v.d. ravnatelja i dalje drma kompletnim zdravstvom. No, uskoro će cijela ta garnitura sići sa vlasti, što prije to bolje, ali svakako ove godine, a onda će početi letjeti kosturi na sve strane, i to ne samo iz ormara... A možda i prije toga.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.