Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UKLJUČIO SE I INTERPOL

Ravnatelj policije: Provode se kriminalistička istraživanja zbog krivotvorenja covid testova

Nikola Milina
Večernji list
29.04.2023.
u 19:51

Prema informacijama koje su se neslužbeno pojavile u javnosti, pod istragom je Filip Mihalić, raniji optuženik za krivotvorenje novca i sin bivšeg HDZ-ova saborskog zastupnika Anđelka Mihalića

Glavni ravnatelj policije Nikola Milina potvrdio je u subotu za HTV da se već neko vrijeme provodi kriminalističko istraživanje zbog sumnje u krivotvorenje covid testova te da se u istragu uključio i Interpol. 

Prema informacijama koje su se neslužbeno pojavile u javnosti, pod istragom je Filip Mihalić, raniji optuženik za krivotvorenje novca i sin bivšeg HDZ-ova saborskog zastupnika Anđelka Mihalića. Istraga bi trebala otkriti i je li dio krivotvorenih testova (uvezenih iz Turske), završio u robnim zalihama. 

Na pitanje je li se u istragu uključio i Interpol, Milina je odgovorio potvrdno. Uvijek se ostvaruje i potrebna međunarodna policijska suradnja kad god imamo predmete u kojima se trebaju neke obavijesti prikupiti. Mi onda koristimo sve moguće kanale - Europol, Interpol, Sirena, rekao je glavni ravnatelj policije.  

Komentara 2

Avatar Miloradova pudlica
Miloradova pudlica
21:10 29.04.2023.

To je ne-tema, ajmo, raziđite se, nemate tu što pročitati, ovo je napad na poštenje i integritet koalicije HDZ-SDSS, idemo, razlaz!

SP
Stari panj
11:00 30.04.2023.

Cijeli Covid je jedna velika krivotvorina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije