Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIJEPA GESTA
Povratak na članak

Ravnatelj napisao pismo učenicima i roditeljima i postao viralan hit!

Ako vaše dijete dobije odlične ocjene na kontrolnom, radujte se, to je sjajno. Međutim, ako ocjene ne budu dobre, molim vas, nemojte zbog njih potkopati samopouzdanje svom djetetu, nemojte samljeti njegovo dostojanstvo, napisao je ravnatelj

Komentari 4

UM
Umjereni
10:11 06.06.2019.

Ovo je udžbenički primjer za fake news, što se odmah vidi kad se pogleda tko je potpisnik teksta. Ova ista vijest je bila i prošle godine pred kraj školske godine. Večernjakovci, pokažite barem minimum poštovanja prema svojim čitateljima.

VL
GA
Gajger
10:09 06.06.2019.

Recite djeci da ne gube vrijeme na ocjene i učenje jer ni dobre ocjene ni znanje ne donose sreću. Recite im da su oni najpametniji i najvredniji bez obzira što radili i kakve rezultate imali, a da su profesori samoo jetki životni gubitnici koje ih sile učiti potpuno nepotrebne stvari. Recite im da se učlane u odgovarajuću stranku i pratite kako osvajaju svijet. A ako već i ne uspiju u osvajanju svijeta, stranka moći pogurati da jednog dana postanu barem ravnatelji kakve škole.

VL
DU
Deleted user
13:07 06.06.2019.

Nema veze za ocjene, bitno je da se zabavljaju i da su sretni i lajkaju što više po fejsbuku. Ostaje im još uvijek džoker, da se učlane u HDZSDP organizaciju i kupe diplomu... A ako i to propadne ima posla u Irskoj, tolike pubove treba pomesti ili u Njemačkoj tolike stare njemačke stražnjice čekaju pranje...

VL
NE
Nedelutic
19:23 06.06.2019.

Prvi susret sa Crnim Labudom! 😀

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.