Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zloporaba položaja

Ravnatelj Lučke uprave Novalja neovlašteno potrošio 449.000 kn?

kune
Zeljko Lukunic/PIXSELL
10.09.2013.
u 16:49

Kapetan je neovlašteno plaćao kupnju razne robe, najviše GSM-uređaja, hrane i pića

PU ličko-senjska uhitila je 57-godišnjeg kapetana ravnatelja Lučke uprave Novalja pod sumnjom da je "peglao" karticu svoje firme za svoje osobne potrebe. On je neovlašteno plaćao raznu robu, najviše GSM-uređaje, hranu i piće, i na to utrošio gotovo pola milijuna kuna. Od rujna 2007. do kraja 2010. godine potrošio je točno 449.000 kuna.

Osumnjičen je za kazneno djelo zloporabe ovlasti i položaja. Priveden je u Zadar, a protiv njega je podnesena kaznena prijava županijskom državnom odvjetniku u Zadru.

>> Bivši načelnik platio 30.000 € jamčevine za izlazak iz pritvora

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije