Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IVICA LUKŠIĆ
Povratak na članak

Ravnatelj KB Dubrava: Za vikend nam je od korone preminuo mladić (23) situacija postaje sve teža

Trenutačno u Dubravi imaju preko 320 hospitaliziranih, a 55 osoba je na respiratoru

Komentari 5

DU
Deleted user
20:30 12.04.2021.

" Mladić je u bolnicu došao s teškom upalom pluća, no nije imao većih komorbiditeta." Upala pluća!!! I pitanje je da li se sam zarazio kroz brnjicu punu bakterija i virusa!!!

VL
Avatar BožeSačuvaj
BožeSačuvaj
17:53 12.04.2021.

Imao je umjerenu pretilost??..to lrvi put čujem..netko tko je sa 23 debel ko svinja normalno da je zapravo teško bolestan godinama..taj nesretnik je bio debel vjerojatno od rođenja jer mu je već tako mladom ustanovljen visoki tlak što znači daa je imao tijelo starca..nije čudo da je umro..a ovo sa umjerenom pretilošću-zaboravite,,to ne postoji!!..ili si debel ili mršav!!

VL
MI
Mircen
21:30 12.04.2021.

Dragi kLege Brnjičari, uopće ne razumijem Vašu tišinu čitanja ovih vijesti. Ali ako Vi mislite da će lijepe misli o tišini Vam pomoći protiv brnjice koju nosite, onda se varate!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Varate!!! Ni Vi ni Vaši psi iz Grčke neće moći roktati kroz tu Vašu polupohabanu brnjicu kada Vam stožer sutra adekvatno bez puške začepi njušku! Brnjičari jedni brnjičarski!!! I nemojte misliti da sada samo zato što nemate brnjicu doma pred ekranom dok ovo čitate da Vam sutra neće brnjica opet narasti na njuški!

VL
R1
rio_10000
21:47 12.04.2021.

Boze dragi.Mladić od 23 godine umro od korone,a bl**vi ravnozemljasi drobe svoja sranja...Sram vas bilo.Nemojte nositi "brnjicu"...mozda prije krepate i par budala manje na ovom svijetu.SRAMOTA

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.