Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
afere oko knjige protiv pape Franje
Povratak na članak

Ratzinger nije koautor knjige sa Sarahom

U uvodu knjige kaže se kako je Ratzinger napisao da ne može šutjeti u vezi s pitanjem celibata

Komentari 1

DI
Dingo
05:55 15.01.2020.

Zašto večernji ne objavi uz tekst i sliku tog ekstremnog desničara? Boja kože ne ide uz profil koji se implicira kroz tekst? Iako imam svoje rezerve po pitanju celibata smatram da se određene funkcije ne mogu obavljati ako župljani nisu na prvom mjestu. Primjer vidimo u politici, ne postoji političar koji nije iskoristio izravno ili neizravno svoju poziciju. Ne mogu zamisliti situaciju da objektivno ocijeni prioritete u slučaju kada bi moje dijete moja krv bilo ugroženo (ili bih tako smatrao da je ugroženo). Nedavno se sv. Otac izjasnio dokumentirano protiv ukidanja celibata, sada ćemo vidjeti jel ipak sv. Otac samo političar. Ove "crvene" biskupe koje je infiltrirao KGB i razni Sorosi polako ali sigurno ruše Crkvu iznutra.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.