Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reakcije
Povratak na članak

Mediji u Srbiji i BiH: 'Mladić mora odgovarati i pred svojim narodom'

Naser Orić: Mogu reći da mu želim da poživi što duže u zdravlju, to je sve

Komentari 14

DU
Deleted user
13:45 22.11.2017.

Samo dijelić pravde. Puno toga nije procesuirano na ovim prostorima.Od Škarbnje na dalje. Ni Vukovar nije dovoljno odrađen, nitko nije nikad odgvoarao za grnatariranje mnogih gradova u HR i BiH. Sve se svelo na Srebrenicu. U širokom luku zaobiđena je odgovornost Srbije koja se onako usput spominje više kao logistika nego kao epicentar svog zla 90-tih gdje su se nalazili idejni tvorci i nalogodavci svega. Žalosno je čitati komentare na sprskim portalima gdje ga veličaju kao heroja. Neće ovdje još jako dugo biti mira.

VL
VJ
vjekoslavkatalina
12:52 22.11.2017.

...zakasnili debelo..da je ova presuda izrecena prije dvadesetak godina kad je bio zdrav i mlađi onda bi bilo to to..ovako star,sa jednom nogom u grobu ova presuda je vise sa nekog moralnog stajalista

VL
DA
dalibla
13:38 22.11.2017.

Žalosno.Hrvatski mediji nigdje ne prenose koliku žrtvu su podnijeli posebno hrvati zapadne bosne koji više tamo mi ne postoje.Samo Srebrenica Srebrenica..Tamo opet žive tisuće muslimana a u Banjaluci Prijedoru Sanskom Mostu nema hrvata uopće...

VL
CR
cromak
18:36 22.11.2017.

Sto ste iznenadjeni Srbija je puna takvih kokardasa. Seselj je napravio spisak sviju njih samo cekaju hapsenja. Zato su Seselja pustili iz zatvora za nagradu i dobru uslugu na vrijeme se opametio sada cekaju da se i drugi opamete ii da pokazu druga groblja u Srbiji a ima ih na pretek samo treba hrabro srce zato,Treba napraviti mehanizme idoci do saznanja.

VL
AA
aabbcc
21:51 22.11.2017.

Presuda je prava i za sve one sto su igrali kolo oko mladica i pomagali mu u zlocinima al tu bi im trebao zatvor ko pola RS.

VL
VI
vidum
18:46 22.11.2017.

Bilo bi mi draže da su ga osudili na tri godine, bez mogućnosti pomilovanja.U te tri godine, sigurno će odapeti. Ovako, kad mu se stanje pogorša, pustit će ga da umre kod kuće.

VL
AR
Armagedon
18:46 22.11.2017.

samo neka on ostane doživotno tamo u zatvoru, budu li ga oni pustili da mu sude u srbiji, taj će na slobodu u roku odmah

VL
Avatar Oneill
Oneill
12:56 22.11.2017.

I opet nije Genocid nevjerovatno.Prijedlog našoj Vldi da proglasi Haški sud ka nevažećem sud za Republiku HR.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.