Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obilježavanje stradanja
Povratak na članak

Ratko Mladić nikad nije odgovarao za ratni zločin u Škabrnji

Ovdašnji mještani krive i hrvatsko pravosuđe i sve  dosadanašnje hrvatske vlade zbog ne procesuiranja ratnih zločina u ovom ravnokotarskom mjestu

Komentari 19

DU
Deleted user
10:38 18.11.2018.

Pa nije Ratko Mladić kriv za to, da nije osuđivan za te zločine. Nego Hrvatska vlada koja nije pokrenula tužbu za ratne zločine.

VL
DU
Deleted user
10:00 18.11.2018.

Često zaboravljamo da jedan od NJEGOVIH POMAGAČA, zapovjednik muslimanskih snaga u BiH Atif Dudaković dan danas Hrvate rado naziva ustašama

VL
WW
wwwcroxx
19:03 18.11.2018.

Zahvaljujući HDZ SDP komunistima. Mesić, Boljkovac, Manilić, Josipović i ostale štetočine...

VL
BA
bakulušić
17:46 18.11.2018.

Netko je poželio da se najprije procesuiraju hrvatski branitelji i generali pobjedničke vojske. To je temeljito i učinjeno. Zločine i zločince agresora nije pametno procesuirati jer bi to moglo narušiti bratstvo i jedinstvo. A naljutile bi se i tete u Smederevu, Beogradu, Nišu...te stričevi i ujaci u Banja Luci, Novom Sadu, Bačkoj Palanci...

VL
LE
lebar
19:21 18.11.2018.

nekome u hrvatskoj vladi je pasalo da ne bude osuden

VL
UJ
ujo41
17:08 18.11.2018.

kad su se naše političke budaletine zadovolljile tim da odgovara samo za bosnu

VL
BR
BrankoZuti
11:49 18.11.2018.

Možda zbog Tuđmanovog zakona o oprostu svim četnicima? Možda zato što se i nije ratovalo za Hrvatsku nego za Hercegovinu? Gdje je ono zavšilo oružje od obrane Vukovara?

VL
DU
Deleted user
10:13 18.11.2018.

Jel istina da je predsjednica najavila dolazak danas u Skabrinju pa odjednom otkazala kao ne moze iz tehnickih razloga...nije valjda da joj je odlazak na tekmu danas vazniji od zrtava?

VL
AP
Ante Potina
20:42 18.11.2018.

Škarbanja je pala jer se sva tadašnja "hrvatska vojska"razbižala.Domaća odbrana,vojska iz Sukošana(zaboravja san koja je to bila brigada).Svi utekli .Ušlo par tenkova i jna vojske i grupa četnika iz Zamunika gornjeg i okolice. Posle su pravili pobunu u Sukošanu jer in je svak bija kriv.Izginija civilni narod .Nijedan vojnik.Bolje bi in bilo da se pokriju priko glave i muču.Posle " pada"Škarbnje došli "snajperisti" sa prodavačen banana u Prkos.Ja mislija iđe se na Škarbnju da se oslobodi.Al ne.Triba utvrdit položaje kažu.Kaže men prijatelj Vinko iz Prkosa dis ti doša jadan nebija.kakva Škarbanja,kakav napad.Ovi ode u Prkosu samo gledaju imal pršuta i vina."Heroji iz Škarbnje".Jadna starčad izginila ka beštije umisto da umru ka ljudi kad in dođe vrime.Škarbnja je najveća sramota u domovinskon ratu.A bilo ih je još ti sramota u Zadarskon zaleđu.Škarbnja je bila najveća.Nisan davno bija tamo al san čuja da in se neki Romi tili useliti.Tako itriba.Svoji svojima.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.