Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mate Mijić

Rat s medijima koristi Živom zidu

Živi zid ispred Ureda predsjednice govorio o slučaju Huanita Luksetića
Foto: Sanjin Strukić/Pixsell
03.02.2019.
u 11:50

Mediji kod većine birača, a pogotovo protestnih, nemaju moralni kredibilitet za dociranje

Novinarka Jutarnjeg lista Željka Godeč pisala je o financijskim malverzacijama u Živom zidu, na što su joj simpatizeri te stranke odgovorili silnim uvredama i omalovažavanjem. Novinarka će zadovoljštinu tražiti na sudu, a Facebook je obrisao objavu. Trebalo je ostati na tome, ali mediji si nisu mogli pomoći i nastavili su pumpati tu priču, što Živom zidu samo diže popularnost. Mediji kod većine birača, a pogotovo protestnih, nemaju moralni kredibilitet za dociranje.

Brexit je pretvoren u kupus. Ionako kompliciran i jedinstven proces dodatno je zakompliciran međusobnim uvezivanjem povlačenja iz institucija i programa Unije i pregovora o budućem aranžmanu. Bruxelles želi poslati poruku ostalim članicama da se ne može izaći iz EU-a bez teških posljedica, Laburisti na ovom pitanju žele srušiti konzervativnu vladu Therese May, a konzervativci koji su glasovali za ostanak priželjkuju aranžman koji će biti praktički malo razvodnjeno članstvo. Samo mali dio elite želi ono za što je narod glasovao.

Pogledajte video komentar našeg kolumnista Mate Mijića!

Ključne riječi

Komentara 13

Avatar MilaneseBolognese
MilaneseBolognese
12:19 03.02.2019.

Nemaju dana radnog staža, nisu čak u stanju niti završiti fakultete, a na glasovima sirotinje koju varaju ušli su u Sabor i sad će do kraja života imati pravo na povlaštenu saborsku mirovinu - megauhljebi!

BM
bmarchy
14:13 03.02.2019.

ne glasam za nekoga tko je ultraljevičar, želi van iz eu i natoa

LA
laganela
12:50 03.02.2019.

Živi zid = mala grupa "prijatelja" koja spretno koristi blagodati političkog nereda Ne treba ih osuđivati niti napadati zbog toga. Dojam je da bi većina na njihovom mjestu isto tako "muzla". Dečki su se ukopčali na državu, nemojmo biti ljubomorni

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije