Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RADNA SNAGA

Raste broj migranata s Indijskog potkontinenta: Indijcima, Nepalcima... lani izdano 15.000 viza

02.03.2023.
u 06:31

Ministar vanjskih poslova Gordan Grlić Radman danas i sutra u New Delhiju s indijskim kolegom razgovara i o vojnoj i ekonomskoj suradnji

Komentara 31

DS
dado_sk
07:29 02.03.2023.

Imaš sina koji želi biti zidar. Vani zidari odlično žive od svog rada. Odlikuje se i krene raditi za hr poduzetnika koji ga plaća 5-7 tkn jer toliko plaća i nepalca. A naplaćuje posao kao da je u njemačkoj. Tkoo god gradi nešto zna kakve su cijene gradnje danas. Nema nijednog razloga zašto se ne isplaćuju plaće kao i u njemačkoj,osim njihove pohlepe. Na kraju odškoluješ dijete i šalješ u Njemačku a nama zahvaljujući lakomim poslodavcima dolaze nepalci. Super je to. Dok njihovim kćerima ne budu zetovi.

DJ
D_J
07:00 02.03.2023.

Ovo treba zaustaviti. Ruse nam cijenu rada, a s vremenom ce se naseliti i u buducnosti stvoriti veliki problem. Mi se iseljavamo, a sa druge strane uvozimo, i to sto?!

GE
geler203
07:16 02.03.2023.

Odličan posao. Indijci se rješavaju nekvalificirane sirotinje a otvaraju tvornice Samsunga i Iphone-a. Ma nitko nam ravan nije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije