Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZBORNE LISTE

Raspudić Selak izazvala Jandrokovića: Ako se usudi, neka testira volju naroda

Marija Selak Raspudic
Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL
27.05.2020.
u 16:34

Naglasila je da je njen suprug Nino Raspudić bio davna simpatija HDZ-a te da je dugo odbijao njihove ponude

Prepucavanje Nine Raspudića i Gordana Jandrokovića o kojem se posljednjih dana mnogo govori, komentirala je i Rasudićeva supruga Marija Selak-Raspudić, koja je također ušla u politiku nedavno kao nezavisna kandidatkinja na listi Mosta. Kazala je da je polemika bila i očekivana jer se Jandroković preplašio. 

- Njegova najveća noćna mora je da mu se Nino Raspudić pokaže u Saboru, a Plenković se nije usudio niti izreći mu ime. Oni su neusporedivi. Jandroković se ne usudi testirati na volju naroda, otvoreno ga pozivam da se sam stavi na zadnje mjesto na listi i da vidimo preferencijalne glasove - rekla je Selak- Raspudić gostujući na N1 televiziji. 

Naglasila je da je Raspudić bio davna simpatija HDZ-a te da je dugo odbijao njihove ponude. Dodala je i da mu je na Škorinoj listi mjesto bilo zagarantirano, ali je svejedno izabrao je Most, gdje ulazi bez utega i agende.

Nakon što je njen suprug prozvao medije koji su objavili njenu sliku u 8. mjesecu trudnoće optuživši ih da su to učinili namjerno, na društvenim mrežama mnoge su žene počele objavljivati svoje trudničke slike. Selak Raspudić rekla je da takav tip slanja poruka ne smatra emancipacijskim.

„Ne mora žena nužno biti lijepa u trudnoći, može se osjećati i loše i ružno i nelijepo u vrijeme trudnoće, a i dalje biti ono što je. Fotografije ne smatram vjerodostojnima, neka šalju one autentične, u poodmakloj dobi trudnoće, a ne ušminkane verzije žena kojim su estetski standardi nametnuti izvana“, poručila je i ponovila da je meritum medijska manipulacija vizualnim identitetima, pa je u tom kontekstu optužila i premijera Plenkovića da je, pod izlikom pandemije, pozvao medije da izvještavaju pozitivno.

 

>> VIDEO Peternel o očekivanom broju mandata: "Bude li manje od 30-ak, bit ću tužan"

 

Komentara 54

ŠĆ
šćtrlj
19:30 27.05.2020.

pari ka da svog supruga dobro poznaje već dugi niz godina...

ST
stefj
16:57 27.05.2020.

Zapravo su Raspudić i Selak dobro izabrali što su išli na listi Mosta. Koliko vidim tu će imati slobodu i neće morati poštovati stranačku stegu. Škoro je tu drugačiji, on okuplja s programskim načelima od kojih se ne smije odstupiti... Vidjet ćemo, nadam se da će oboje uspjeti ući u sabor. Ako ništa drugo imali bismo smislenije rasprave s argumentima bez puno lupetanja. A ne ko u zadnjem sazivu kada su saborom dominirali Bulj i Maras...

XA
xaron
20:29 27.05.2020.

Nino i ma da ih sve razvali.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije