Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NASMIJAO I VODITELJA

Raspudić Ribiću: Nakon Gaddafijeva pada vi ste najdugoročniji lider na čelu neke institucije

Raspudić i Ribić
Screenshot HRT
04.02.2021.
u 11:41

Gospodine Ribiću, kada ste vi došli na čelo sindikata, ja, koji sam sad sredovječan i prosijed čovjek, bio sam u osnovnoj školi, a ministar Aladrović je vjerojatno još bio u pelenama, rekao je Raspudić Ribiću

U sinoćnoj emisiji ''Otvoreno'' na HRT-u razgovaralo se o ugostiteljima i ekonomskim mjerama zbog kojih je jučer održan prosvjed, a u emisiji su gostovali, između ostalih, saborski zastupnik Nino Raspudić te sindikalni čelnik Vilim Ribić.

Jedan od zanimljivijih trenutaka emisije bio je kada je Raspudić replicirao Vilimu Ribiću, a njegova replika nasmijala je čak i voditelja Mislava Togonala.

– Gospodine Ribiću, kada ste vi došli na čelo sindikata, ja, koji sam sad sredovječan i prosijed čovjek, bio sam tada u osnovnoj školi, a ministar Aladrović je vjerojatno još bio u pelenama. Više od 30 godina na čelu ste tog sindikata i čudite ste zašto neki od nas pomalo zaziru od plaćanja članarine sindikatu u kojem ne vidimo nikakvu mogućnost fluktuacije, dolaska novih generacija, novih ideja na vrhu. Pa nakon Gaddafijeva pada vi ste najdugoročniji lider na čelu neke institucije za koju znam, shvatite nas mlađe... Vi biste, umjesto da idete u smjeru ukidanja obvezne članarine za Komoru, uvodili obveznu članarinu za vaš sindikat – rekao je Raspudić Ribiću.

Komentara 21

ST
stefj
12:46 04.02.2021.

Eh Ribić, čovjek zaslužan za činjenicu da plaća u javnim strukturama nema nikakve poveznice s radom, znanjem, a najmanje s rezultatima. Idol svih uhljeba, branitelj komunizma u tim strukturama i rušitelj svih reformi već u samim korijenima... Postigao je valjda sve što je mogao, pa mu je sada cilj da svi plaćaju sindikalnu članarinu, da to postane još jedan u moru parafiskalnih nameta koje imamo...

IV
ivanasertic4
12:01 04.02.2021.

Pa dobro mu je i rekao. JOš bi bilo dobro i korisno da isplivaju sva njegova psihička maltretiranja i zlostavljanja, tamo mlađi suradnici dolaze i odlaze kao na traci jer ih ovaj maltretira, ne poštuje radno vrijeme i svašta nešto. Eto, provdite istraživanje

UN
Undertaker
11:56 04.02.2021.

Bravo Nino, svaka ti je na mjestu. Penicilin si za relikte socijal. samoupravljanja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije