Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u zatvoru su od kolovoza

Raspudić o puštanju BBB-a na slobodu: 'Mene ovo podsjeća na Goli otok'

Zagreb: Nino Raspudić o aktualnim temama
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/2
08.12.2023.
u 14:03

Saborski zastupnik Nino Raspudić komentirao je neslužbene informacije o puštanju većeg broja BBB-a na slobodu.

Pripadnici BBB-a u istražnom su zatvoru od kolovoza zbog sudjelovanja u sukobu s navijačima grčkog AEK-a u kojima je poginuo jedan navijač atenskog kluba. Osumnjičenici koji su bili ispitani na grčkim sudovima, odbacili su krivnju.

Saborski zastupnik Nino Raspudić komentirao je neslužbene informacije o puštanju većeg broja BBB-a na slobodu. Tvrdi da je nerazumljivo kako se tako velik broj može držati u zatvoru bez optužnice, piše N1.

POVEZANI ČLANCI:

"Mene ovo podsjeća na Goli otok, u kojem se administrativnom mjerom bez suđenja moglo držati ljude dvije godine, pa onda produljiti još dvije godine. Uzmimo da se nekom od njih ustanovi da ni za što nije kriv, pa ako ga držite pola godine, on je već kažnjen, to za života ostavlja posljedice”, rekao je Raspudić.

Raspudić o puštanju BBB-a na slobodu: 'Mene ovo podsjeća na Goli otok'

 

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Idler
Idler
14:44 08.12.2023.

Srečom nit te se kaj pita, nit kaj poduzimaš, nit o čem odlučivaš...

KL
Klarahrv
15:02 08.12.2023.

Ima li ovaj čovjek veze s jednim Ninom Raspudićem koji se naslikavao s palestinskom maramom oko vrata i koji je u Mostaru postavljao spomenik Bruce Lee? Koji je Raspudić pravi?

DU
Deleted user
15:14 08.12.2023.

Veliki suverenist iz Ferala

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije