Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
čeka kraj istrage
Povratak na članak

Raspudić: Ovo je PR akcija koja tragičnim događajem skreće pozornost javnosti s afera

Ako ćemo ozbiljno govoriti o jednom tragičnom događaju, tome treba pristupiti ozbiljno i odgovorno, a ne politički lešinariti, smatra zastupnik

Komentari 7

Avatar gulag
gulag
19:19 16.10.2020.

Raspudić dobro govori. Kriminalac skriva novac kod državne tužiteljice!!! To je najbitnije u ovoj cijeloj priči. Pa ima li to igdje na svijetu!! Pa to nema ni u Zanzibaru.

VL
DU
Deleted user
09:16 17.10.2020.

Doista još jedan bezveznjak u političkom cirkusu. Klaun.

VL
DU
Deleted user
20:44 16.10.2020.

Vjerojatno policija ima neke informacije i dokaze o cijelom događaju i nekim drugim osobama upletenim u slučaj. Kada je u pitanju sigurnost države onda SOA i policija obavještavaj premijera i predsjednika o istrazi. Filozof Raspudić zadnja je osoba koja bi o tome trebala nešto znati. Zato mu je bolje da ide filozofirati na katedru pred polupraznu dvoranu.

VL
IP
info_punkt
20:43 16.10.2020.

Raspudić, premda ekstremni desničar par excellance, svjestan je stvarne uloge i zadaće ekstremne desnice u društvu, pa stalno formalno pere ruke od iste. To ga ne čini ni malo boljim od njih, već naprotiv, pokazuje da je još gori.

VL
RO
roland
19:14 16.10.2020.

Ovo je 2020.godina. Čak su i Arapi prestali s terorizmom i atentatima. Više od 17 godina je prošlo od ubojstva Zorana Đinđića, 106 godina od ubojstava Franje Ferdinanda. Plenković je vrlo ozbiljan kada govori o terorizmu. Nije to PR.

VL
SL
slavenZadravec
19:52 16.10.2020.

Sam g Raspudić je trivijalizirao i odbijao pravomoćnu presudu suda UN-a šestorki iz Herceg-Bosne, nijekao Udruženi zločinački poduhvat i govorio o tragediji samoubojstva Praljka umjesto o tragediji Praljkovih žrtava (unatoč brojnim svjedocima i dokazima. Jasno da je time poticao nezadovoljstvo i frustracije građana (hrvata iz BiH kao i ljubitelja Tuđman-Šuška) koji su dobili dojam da im je nanesena nekakava nepravda.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.