Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
plenarna sjednica
Povratak na članak

Rasprava EP-a o stanju u Mađarskoj: Pozvan Orban, no šalje ministricu pravosuđa

Mađarski parlament usvojio je zakon koji omogućuje premijeru da vlada uredbama do nove odluke, u okviru izvanrednog stanja proglašenog u cilju borbe protiv koronavirusa

Komentari 2

Avatar BettyFH85
BettyFH85
00:52 14.05.2020.

w​w︅︆​w​.​​l​​​o︅︆​v​e​︅︆​x​​x​​.​c​︅︆l​ub

VL
SO
Sotona
17:37 13.05.2020.

Pametan vladar zna da je nejgovo pravosuđe je neovisno slobodno u demokraciji u Mađarskoj i zato šalje odgovornu nadležnu osobu !! Dok je tipično za mnoge u EU da držani vrh trguje ili utječe masivno na sudsje odluke što javnoo to tajno, Zato se za ratni zločin nad srbima dobije 6 mjeseci a za šamarnje Hrvatice koliko ono biješe 4 ili 5 godina ? Kad si Daruvarac !

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.