Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Putin prijeti SAD-u:
Povratak na članak

'Rasporedit ćemo projektile blizu vas. Pa ti računaj: Mach devet i domet preko 1000 km'

Putinova izjava uslijedila je nakon upozorenja da će Moskva uzvratiti na bilo kakav pokušaj SAD-a da rasporedi nove projektile bliže Rusiji

Komentari 65

PL
@ploto@
07:15 22.02.2019.

Uvijek je naglasak da Putin prijeti,a Ameri i NATO samo što nisu ušetali Rusima u kuću.Washington je uništio međunarodno pravo,otvoreno se miješajući u unutrašnje odnose država cijelog svijeta.Ta njihova farsa sa nametanjem sankcija svima, čak i onima koje nazivaju saveznicima je znak terminalnog shizofrenog ludila.Kako to biva sa nasilnicima i siledžijama koji su svima se popeli na glavu,na kraju uvijek loše zavše.Samo je pitanje kolika će biti cijena kraja tog ludila psihopata iz duboke države

VL
MP
miroslav.petkovic.7564
07:25 22.02.2019.

Putin nikome ne prjeti! Prije par dana citao sam jedan clanak kao on prjeti Ili novinar nezna Ruski i pogresno preveo. Tu u Moskvi slusao sam njegov govor. On je reka u slucaju da se takve rakete budu postavljale u Europi. I one zemljekoje podstrecu nato bit ce im zajebano. Naravno takve rakete mogu doc do Moskvez za nekoliko minuta. On je reka prvi ih nece sigurno postavljat. A vec se u Poljskoj narod strasno buni i opozicija jer je vrag odnio salu. Poljaci kazu necemo nikakav rat sa nasom bracom. Pa nije Rus Gabon dase mozes igrat snjom kako hoces. Ili Irak Lib Sir Agan Somal jemen itd. Zatim na konferenciji u Munchenu Merkelova je rekla cjela hala joj pljeskala. rodila sam se u DDR iu vrjeme hladnog rata rusi nam nisu nikada zabranili opskrbu plinom. Sto znaci pouzdani partneri I kupovat cemo plin od njih. Nemogu ameri zabranit SJEVERNI TOK nisu oni u EU kaze jedan Njemac diplpmata.

VL
Avatar dzambo
dzambo
08:10 22.02.2019.

Jednom kad je otisao zauvijek ''Varsavski Pak'' isto je triba otic I ''NATO'' pakt….jer jednostavno jedan bez drugog ne ide a niti jedan bez drugog bi I bija osnovan...kad je jedan otisa triba je I drugi…..

VL
CH
chupakabra
07:41 22.02.2019.

Samo se nadam da naš anemični genijalac neće komentirati situaciju u korist americkog lutka jer s obzirom na komentare oko ukraine vidim da se povijest baš ne čita

VL
SA
samobalic
11:20 22.02.2019.

Rusi nikad ni gdje ni su poceli rat,niti su vojno napali neku drugu drzavu i opljackali,a amerika,pa u ovom momentu 30 sto manj,sto veci ratova vodi,i nemilosrdno pljacka sve pred sobom,u stilusirenja"demokracije",pametnom dosta.

VL
DU
Deleted user
09:08 22.02.2019.

Bolje bi bilo da svijet ulaže u razvoj medicine i ekologije da spasimo ovu našu planetu i ljudsku vrstu. Kako nešto očekivati od Kauboja kojima je samo oružje u glavi, pa ni jedan film skoro nema bez pištolja ..... i to svi danas kopiraju.

VL
Avatar dr._Vrapčello
dr._Vrapčello
07:35 22.02.2019.

Bolje te rakete približi Junkeru i plenkoviću.

VL
ME
Mesko
07:02 22.02.2019.

Bravo Putin , to je jezik koji USA razumije. Lako se Trumpu razbacivati prijetnjama dok neko ne pokaže veću špricu.

VL
CH
chupakabra
07:34 22.02.2019.

ko je prvi odustao od sporazuma o nuklearnom razoružavanju?!

VL
DU
Deleted user
08:13 22.02.2019.

Znači slijede prijetnje i ucjene zemljama koje se bune na raspoređivanje raketa u Europi . " Rat protiv terorizma se nastavlja "

VL
Avatar dzambo
dzambo
08:10 22.02.2019.

Jednom kad je otisao zauvijek ''Varsavski Pak'' isto je triba otic I ''NATO'' pakt….jer jednostavno jedan bez drugog ne ide a niti jedan bez drugog bi I bija osnovan...kad je jedan otisa triba je I drugi…..

VL
ZI
zip123
11:11 22.02.2019.

To je balans.Da jedan vidi da nemoze raditi sta hoce.Nebitno koji.

VL
Avatar nekakav
nekakav
07:24 22.02.2019.

i tako se nastavlja cirkus rusa i amerikanaca koji traje već 80 godina, malo jedan malo drugi povlači rep, diže tenzije, pa se ulaže još više novca za vojsku, umjesto za infrastrukturu... dogovoreni i usklađeni cirkus. a obje zemlje imaju javnu infrastrukturu u katastrofalnom stanju, beskućnike, javni dug... ali sad ima jedna mala razlika... amerika ne mijenja kurs desetljećima, a rusija se priprema za odlazak putina sa scene, i borbe boljara u kremlju su žestoke, polako se miču putinovi ljudi i instaliraju novi, za novu ekipu, koja bude ili 'prijateljskija' sa amerima, ili pak žešća. sa putinom je zapad znao na čemu je i radi toga su već 2021.-e (a ne 2014.-e i false flag ukrajine, kako neki misle) počeli bacati sankcije i ograničenja rusima... sa nasljednicima to tako neće moći, ako će biti blaži prema americi, birači će ih kazniti, ako će biti još tvrđi, imat će problema na svojem dvorištu. i na svim svojim interesnim točkama. a to je za amere cijeli svijet. europa je ta koja mora smiriti slonove, da ju ne bi zgazili. poljaci se počeli ipak buniti na tolko američkog oružja i vojske na svojem teritoriju. al naši mediji o tome šute... nek šute i dalj,.

VL
AA
aabbcc
13:02 22.02.2019.

Dobro su skontali sa ovim ni Trump ni Putin nece vise drzati i rasporedjivat te opasne rakete u svojoj drzavi.

VL
HR
Hrvatinic
06:59 22.02.2019.

Putine samo se igraj pa razljuti krsticevica ugrozu pa kad krene sa izraelskim f16 ..bit ce ti dobar i sibir...krste je ratnik samurajskog tipa s njim se nije igrati....

VL
Avatar dzambo
dzambo
08:10 22.02.2019.

Jednom kad je otisao zauvijek ''Varsavski Pak'' isto je triba otic I ''NATO'' pakt….jer jednostavno jedan bez drugog ne ide a niti jedan bez drugog bi I bija osnovan...kad je jedan otisa triba je I drugi…..

VL
MI
midea
07:39 22.02.2019.

podrška Putinu , jedini balans da Ameri ne uvedu totalnu diktaturu na zemlji , dosta te američke tiranije!

VL
PR
prepri43
10:38 22.02.2019.

Ovo je tek jedan od njihovih igrokaza kojih smo se nagledali.Jedni trebaju druge kao ozebli sunce!

VL
Avatar crvenikartonzbogistine
crvenikartonzbogistine
11:30 22.02.2019.

Ostalo je jos 2 secunde do zadnjeg rata koji ce se morati da desi. Imperijalisti su se preracunali u zeljama da zavladaju svijetom.

VL
Avatar Foton
Foton
10:52 22.02.2019.

Ovog momenta ni Amerika, ni Rusija, ni Kina ne mogu zaustaviti nijednu interkontinentalnu raketu ispaljenu na njih. A momentalno Amerika i Rusija mogu lansirati jedni na druge ba 1000 nuklearnih bombi , sto bi dovelo do potpunog unistenja tih zemalja, a mozda i kraj covjecanstva. Pa zasto su onda dodatne nove rakete potrebne. Nisu, jer ih nitko ne moze ispaliti, a da i sam ne bude mrtav koji sat kasnije. A rRusi samo trose novac, koji zapravo i nemaju, osim Moskve i Petrsburga su zemlja treceg svijeta.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.