Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISTRAGA

Rasplet zločina u Bedekovčini: 'Oca sam ubola u samoobrani'

Policija
Foto: Goran Stanzi/Pixsell/Ilustracija
01.04.2020.
u 09:53

"Više puta su oni tu dolazili. Zbog svađa, vike, galame mislim da su zadnji put bili prije nekih mjesec dana", kazala je jedna mještanka.

Policajci iz Policijske uprave krapinsko-zagorske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 19-godišnjakinjom koju sumnjiče za pokušaj ubojstva na štetu 51-godišnjaka u nedjelju oko 22 sata u mjestu pokraj Bedekovčine. Kako se neslužbeno doznaje, riječ je kćeri koja je nožem napala oca i teško ga ozlijedila. Prevezli su ga u Opću bolnicu Zabok, gdje su mu liječnici hitnom operacijom spasili život.

Na ispitivanju u nadležnom državnom odvjetništvu 19-godišnjakinja se, doznaju 24sata, branila tvrdeći da je oca ubola u samoobrani te da je otac i braća maltretiraju. Dežurni istražni sudac Županijskog suda u Zagrebu odredio joj je jednomjesečni istražni zatvor kako ne bi pokušala utjecati na svjedoke.

Prema pričanju mještana, riječ je o obitelji koja je od ranije poznata policiji i Centru za socijalnu skrb.

"Više puta oni su tu dolazili, zbog svađa, vike, galame, mislim da su zadnji put bili prije nekih mjesec dana", kazala je jedna mještanka.

Dodaje da je riječ o obitelji s petero djece, tri kćeri i dva sina. Dvije maloljetne kćeri zbrinuo je Centar za socijalnu skrb te u vrijeme krvave svađe nisu bile kod kuće. Drugi mještanin kaže da je kobne večeri do njihove kuće došao mlađi sin. Bio je izvan sebe i plakao.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije