Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
09.07.2014. u 12:00

Ove godine u Vladi kao da su digli ruke od društvenih mreža, broj tvitova se smanjio šest puta, a na Facebooku su u mjesec dana imali samo 9 objava

Tko to tamo tvita

Zoran Milanović, predsjednik Vlade, volio se hvaliti otvorenošću komunikacije na društvenim mrežama, poput Facebooka i Twittera. Na Facebook stranici Vlade 130.000 građana postavljalo je neugodna pitanja i primalo informacije, a Twitter profil Vlade RH dobio je priznanje kao najaktivniji u Europi. Ove godine u Vladi kao da su digli ruke od društvenih mreža, broj tvitova se smanjio šest puta, a na Facebooku su u mjesec dana imali samo 9 objava. Jedino što je ostalo na istoj razini, piše portal InPublic, broj je zaposlenih u Vladinu uredu za online komunikaciju.

Saborski zastupnici radili četiri dana više nego lani

Josip Leko, predsjednik Sabora, može se pohvaliti da je znatno podigao produktivnost rada saborskih zastupnika. Premda su zbog učestalih stanki i vještih spajanja blagdana zastupnici na lošem glasu kao neradnici, čini se da su ove godine sjedili u klupama više nego lani. Slobodna je izračunala da će do početka ljetne dvomjesečne saborske stanke 15. srpnja zastupnici u Saboru odraditi punih 68 radnih dana. Prošle godine zastupnici su u prvom polugodištu, od 196 dana radili samo 64 dana, dakle četiri manje nego ove godine. Pritom, doduše, prosjek kvare svi oni zastupnici koji ni tih 60-ak dana nisu osjetili potrebu doći u Sabor. Plaća od 18.000 kuna ionako sjeda na tekući račun.

Smrad na plaži

Pukla cijev, a majstora nema već 11 mjeseci

Petra Bartulović, direktorica omiške Turističke zajednice, požalila se Slobodnoj Dalmaciji da nikako ne uspijeva pomoći mještanima Ruskamena iz kojeg gosti bježe od smrada jer posred plaže u more istječu fekalije iz kanalizacije. Kanalizacijska cijev je pukla još lani u kolovozu, komunalni redari su sastavili zapisnik i poslali ga Sanitarnoj inspekciji, ali se onda čekalo da završi sezona. Samo nije rečeno koja sezona, lanjska, ovogodišnja ili možda ona iduća. Odnija vrag i prišu.

Ah, ti novinari

Zlatko Komadina ne bi politiku u svoju butigu

Zlatko Komadina, potpredsjednik SDP-a, požalio se na konferenciji za novinare da ga “novinari uvijek zaskoče političkim temama“. Pitali bi ga oni i o nogometu samo da se kandidirao za šefa nogometnog saveza, a ne vladajuće stranke.

Komentara 6

DU
Deleted user
12:59 09.07.2014.

Za sve je kriv HDZ.

AL
alfa5
14:06 09.07.2014.

mislim da se raspala,.,,komunikacija u sdp-u...ne samo na drustvenim mrezama nego u samom sdp-u i kako price kruze ,( provijerene i tocne kazu),,komadina preuzima vodjstvo u sdpu,,,i bas mi je drago i onda cu glasati za sdp,,,ali,,,samo ako komadina bude na celu sdp-a

Avatar mili99
mili99
17:54 09.07.2014.

Vlade više nema pa nema niti tvitova, niti statusa...Samo se čeka njih odlazak...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije