Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesreća U Kaštelima

Rano jutros putnički vlak izletio iz tračnica

Putnički vlak u Splitu iskočio iz tračnica
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
1/8
06.12.2019.
u 07:50

U vlaku je bilo 15 putnika i nitko nije ozlijeđen

U Kaštelima se rano jutros dogodila željeznička nesreća. Vlak na relaciji Kaštel Stari-Split prednjim je dijelom izletio s tračnica.

Nesreća se dogodila oko 4.55 sati. U vlaku je bilo 15 putnika i nitko nije ozlijeđen, javlja PU splitsko-dalmatinska. Više informacija bit će poznato nakon očevida.

Podsjetimo, u utorak 3. prosinca putnički vlak iskočio je iz tračnica pred ulazom u kolodvor Križevci. Putnik koji je tada bio u vlaku ispričao je da je trećina vlaka završila u kamenom nasipu te da su putnici u šoku.

Putnički vlak u Splitu iskočio iz tračnica
1/7


 
Ključne riječi

Komentara 21

TM
trade_mark
09:13 06.12.2019.

HŽ puca po šavovima. na naplatu dolaze tri desetljeća potkradanja, korupcije, kriminala, potkapacitiranosti managementa i nemara. HŽ su brodogradilišta na suhom! živjela hrvatska!!

Avatar Čudomix
Čudomix
08:06 06.12.2019.

Sigurno je jurio 40 km/h.

SO
sokodnaranče
22:22 06.12.2019.

Upišite komentar...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije