Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pronašli tijelo

Ranko Lalić nožem ubio suprugu pa si presudio skokom u Dunav

Dalj ubojstvo
Foto: Marko Mrkonjić/PIXSELL
1/7
18.07.2016.
u 13:45

Vukovarsko-srijemski policajci pronašli su Rankovo tijelo u Dunavu kod Borova.

Milomirku Lalić (46) nožem je usmrtio njezin suprug Ranko (52) te je potom sam sebi presudio skokom u Dunav. Zločin se zbio u njihovu domu u Dalju kod Osijeka u srijedu popodne ili u četvrtak ujutro, policija to nije mogla precizno utvrditi. Tijelo su, potpuno razodjeveno, na podu i u krvi, pronašli susjedi u četvrtak oko 10.30 sati. Vrata kuće su bila zaključana i poduprta ciglom, a budući da supruga nije nigdje bilo, odmah se posumnjalo kako bi on mogao imati veze sa zločinom.

Policija je tri dana češljala Dalj obilazeći mjesto, a tražili su ga i čamcima. Selo je bilo u strahu jer mještanima je dobro poznato kako je Ranko još od 1996. godine teški duševni bolesnik koji se u nekoliko navrata liječio u psihičkim ustanovama.

– Tijelo je pronađeno u Dunavu kod Borova u subotu popodne. Pronašli su ga vukovarsko-srijemski policajci. Pretpostavlja se kako je riječ o suicidu koji je počinio pet do šest sati nakon ubojstva supruge – priopćio je Tomislav Gal, voditelj službe općeg kriminaliteta PU Osječko-baranjske.

Potvrdio je kako je policija zbog obiteljskog nasilja u domu Lalićevih intervenirala dva puta i to 2014. te 2015. godine.

– Oba je puta suprug nakon toga bio hospitaliziran – rekao je Gal.

No, svaki put vraćao se supruzi koja je, kako pričaju mještani, vjerno brinula o njemu, zbog čega su je, među ostalim, nazivali dobrim duhom Dalja. Par ima 26-godišnju kćer koja je nekoliko dana prije zločina otputovala suprugu u Kanadu.

Komentara 2

OB
ObrenM
17:00 18.07.2016.

Koliko su odgovorni prodavatelji magle-psihijatri? Zdravih ima nasilno"lijecenih"u psihijatriji, a lude pustaju na slobodu.To je najmracnija grana medicine-posebno potkupljiva.

Avatar KiM
KiM
18:58 18.07.2016.

jos jedan branitelj..?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije