Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zalutalo zrno

Ranjen na natjecanju u gađanju glinenih golubova

zadarska hitna
Dino Stanin/PIXSELL
09.09.2012.
u 14:15

Ozlijeđeni lovac ranjen je u nogu i prevezen je u Opću bolnicu Vukovar gdje je zadržan na liječenju, ali prema sadašnjim informacijama iz bolnice, stanje mu je stabilno i izvan je životne opasnosti

VUKOVAR - Na natjecanju u gađanju glinenih golubova na strelištu Lovačkog društva Borovo u Borovu, danas malo prije 13 sati ozlijeđen je 49-godišnjak, član KD Fazan iz Ostrova kojega je zrnom iz lovačke puške nehotice ranio jedan od natjecatelja.

Ozlijeđeni lovac ranjen  je u nogu i prevezen je u Opću bolnicu Vukovar gdje je zadržan na liječenju, ali prema sadašnjim informacijama iz bolnice, stanje mu je stabilno i izvan je životne opasnosti.

Kako nam je rekao glasnogovornik PU vukovarsko-srijemske, Luka Barunčić, u tijeku je očevid kojim će se utvrditi sve okolnosti koje su dovele do ove nezgode na lovačkom natjecanju.

Komentara 6

CH
chemica
14:45 09.09.2012.

Da mu je uvalio kuršum među oči, e to bi bila prava "slučajnost". Još jedna "nezgoda u lovu". Istina, na glinene golubove, ali čemu cjepidlačiti. Divljač je divljač. Imala ona perje i dlaku ili ne imala. Hodala ona na četiri noge ili se zvala Mirko.

DO
dormen
15:25 09.09.2012.

Lovački predatori osim što se upucavaju u krivolovu,počeli se ranjavati i na strelištima.Konačno neka dobra vijest.

TO
Toni50
16:01 09.09.2012.

Lopovska laž u smome naslovu "zalutalo zrno" - utomatski i krivac; a ne budala koja nepropisno rukuje ili se igra oružijem...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije