Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vođa oporbe na Kosovu
Povratak na članak

Ramush Haradinaj: Dosta nam je pendreka i suzavca, vlada mora otići

Ministar Jablanović majke nestalih Kosovara nazvao je divljakušama

Komentari 17

Avatar patkovic
patkovic
20:12 04.02.2015.

nema više kinte za nerazvijene a ni mušterija za bakljave

VL
PR
ProfesorSrboljub
22:59 04.02.2015.

Ajde sad neki clanak da ih svakog meseca 10 000 bezi sa Kosova za EU!

VL
Avatar viki_nuland
viki_nuland
20:57 04.02.2015.

O cemu ovaj klepece, pa vi ste okupirani od Amera i nemate sto traziti, sve odluke se donose u Washingtonu.

VL
TI
TinPe28
21:01 04.02.2015.

Kad se njemu sudilo u Hagu iz "neobjasnivih" razloga poginuli su 9 od deset svjedoka. Deseti svijedok je povukao iskaz pa je oslobodjen od svih tuzbi. Jedan on svjedoka bio pregazen u sred bijela dana od jednog krupnog crnog bmw-a.

VL
Avatar Mark5566
Mark5566
03:33 05.02.2015.

Ramus Haradinaj-"Izjavu ministra Jablanovića, koji je majke nestalih Kosovara nazvao divljakušama" -pa nazvao ih je divljakusama jer su kamenovale srbe koji su mirno posli na groblje za zadusnice da upale svece svojoj deci,roditeljima.Sta je to ako ne divljastvo? Ramus Haradinaj-"Mi Albanci poštujemo sve religije". Pa da postujete sve religije ne biste kamenovali srbe koji su posli na groblje da podignu krstove koje ste vi srusili,da obidju vise vekova stare srpske manastire koje ste minirali,a one srpske manastire koje niste unistili,a pod zastitom su UNESKO stavljate na vase postanske marke,kitite se tudjim perjem.Ramus Haradinaj-"Žao mi je što Kosovo nema more jer bismo se tada češće viđali",a u sebi mislis i nadas se da ce Kosovo jednog dana uzeti pola Crne Gore,pola Grcke...pa ces tada imati more :-).O cemu Gotovina sa tobom da prica,pa on na tebe gleda sa visine,tvoja OVK je bila od strane CIA i FBI oznacena kao teroristicka.Nece Gotovina sa teroristima da se druzi,ispod casti mu je.

VL
Avatar jigaboo
jigaboo
19:38 04.02.2015.

ahahah, u dobrom ste drustvu, ahahaaaa

VL
KI
kimi
19:19 04.02.2015.

Čovek koji je oslobođen u Hagu zato što je polovina svedoka pobijena a za ostale je Hag javno priznao da nema način da ih zaštiti kaže "Žao mi je što Kosovo nema more". Pusta želja ili nešto drugo,da li bii neko trebao da se malo zamisli zbog ovoga?

VL
Avatar Illyrian-Albanian
Illyrian-Albanian
00:17 05.02.2015.

Djakovica www.youtube.com/watch?v=l6xuPxjW_y0

VL
Avatar Illyrian-Albanian
Illyrian-Albanian
21:43 04.02.2015.

Vječno zahvalni tebi i tvojim drugovima. Srpski mitovi i laži neće prestajati dokle god ne budu poražene četničke i velikosrpske ideje na Balkanu. Ramush Haradinaj živi heroj Oslobodilačkog Rata Kosova. U kojem je ubijeno preko 10.000 Albanaca civila i 2.100 vojnika UÇK. Srpski vojni gubici su preko 1.000 pripadnika policijskih i vojnih snaga. Gubici četničkih i ostalih paravojnih snaga se ubrajaju u civilne srpske žrtve. Civilne srpske žrtve su nekliko stotina ljudi, to su uglavnom ljudi koji su bili naoružani još za vrijeme poznatih četničkih mitingovanja. Srpske zločinačke snage su svoje gubitke u borbama sa gerilom UÇK osvečivali ubijanjima i ostalim nehumanim postupcima albanaca civila. Srpske vojne i četničke snage su odgovorne za: 127 hiljada porušenih kuća, nekoliko stotina srušenih albanskih vjerskih objekata, 2.000 silovanih žena, na hiljade otrovanih izvora vode i bunara, porušena gradska jezgra više kosovskih gradova itd. itd. itd. Preko 1.700 civila još se vode kao nestali. Odgovorne su za ubistva zatvorenika u zatvoru Dubrava. Ubijene civile su transportovani i zakopavali u masovnim grobnicama u Srbiju (Batajnica, jezero peručac, Raška, Rudnica...). Da prikriju zločinačke tragove. Slećate li se hladnjača sa tjelima ubijenih civila albanaca? Protjerana je oko 800.000 Albanaca kojima su oduzeti isprave.... Kompletan politički , policijski i vojni vrh Srbije je osudjen za udruženi zločinački poduhvat na čijem je čelu bio probisvjetom i zločinac Slobodanom Milošević...

VL
Avatar Illyrian-Albanian
Illyrian-Albanian
22:18 04.02.2015.

Jedino oružje protiv srpskih laži i negiranja zločina su činjenice i dokazi.

VL
Avatar Illyrian
Illyrian
22:11 04.02.2015.

Ramuš Haradinaj respekt. Albanci vaša borba za nezavisnost od 1981 do 1999 godine je bila opravdana i časna. Srbi vode medijsku agresiju protiv Kosova lažima i klevetama jer nemaju nikakvih argumenata. Agitatori servki : Da li je pronadjena neka masovna grobnica sa srpskim žrtvama na Kosovo?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.