Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
16.12.2017. u 13:55

CSI vijest stiže i iz prijateljske BiH, gdje je uhapšen Hamdija Abdić Tigar u vezi ubojstva generala HVO-a Vlade Šantića. Nakon presude u Hagu, probudila se i forenzika.

SUBOTA, 9.12.

Ne može se protiv prirode i njenih zakona! Često ljudi prkose višim višim silama, ignoriraju upozorenja i onda plate visoku cijenu. Evo, recimo slučaj iz Petrinje. Vlasnik tvrtke NIL-Ž Neven Žužić, odlučio je počastiti radnike za svoj rođendan. Pa gdje je tom čovjeku bila pamet! Prirodno je u neoliberalnoj Hrvatskoj radnika izrabljivati, ne plaćati mu prekovremene sate i držati ga na minimalcu, a Žužić časti pečenim mesom. Rezultat te protuprirodne radnje? 30 hospitaliziranih radnika!

NEDJELJA, 10.12.

Kažu da se najprije treba doći do dna, da bi se počelo ponovo uspinjati. Imalo je hrvatsko novinarstvo puno takvih trenutaka, kada je čovjek pomislio da niže ne može, ali vijest o smrti Olivera Dragojevića, koju je objavio jedan splitski portal, pomiče granice senzacionalizma, beščašća, amaterizma i gluposti. Par dana prije, netko je mrtvim proglasio i Željka Bebeka. Možda je vrijeme da HND razmisli o godišnjoj nagradi za nekrofilsko novinarstvo...

PONEDJELJAK, 11.12.

Užasan šok u Lisinskom. Tužna, rezignirana, ali ponosna konstatacija potpredsjednika Sabora i zamjenika predsjednika HDZ-a Milijana Brkića da je na komemoraciju Slobodanu Praljku došao “svatko tko osjeća Hrvatsku, Domovinski rat i hrvatske branitelje”, otkrila je poraznu istinu da našu domovinu osjeća tek 2000 ljudi. Ministri Medved i Krstičević, Miroslav Tuđman, Hebrang, kolega im Šeks i još par uglednijih HDZ-ovaca, ali o Anti Gotovini bi se već dalo diskutirati.

UTORAK, 12.12.

U Bruxellesu Plenki i vođe EU spašavaju planet! Na tom polju, posebno se ističe američki predsjednik Trump. Doduše, povukao je SAD iz Pariškog klimatskog sporazuma, ali on ide svojim putem. Zadnja akcija u svrhu spašavanja planeta je otvaranje američkog veleposlanstva u Jeruzalemu. A u Saboru rasprava o ratnim zločincima i oduzimanju njihovih činova i odlikovanja. Kolinda, poput Tita, poručuje da se ne treba držati zakona kao pijan plota. U pravu je. K vragu i ti zakoni...

SRIJEDA, 13.12.

Imamo jedan misterij manje! Pravda je spora, a tek ćemo vidjeti je li dostižna. Samo 9600 i nešto dana nakon raketiranja Banskih dvora, heroji hrvatske forenzike i investigacije otkrili su počinitelje! Šok i nevjericu izazvao je podatak da je Franju i Antu pokušao ubiti avion mrske jugosoldateske i da je akcija izvedena pod ravnanjem izvjesnog generala Bajića. CSI vijest stiže i iz prijateljske BiH, gdje je uhapšen Hamdija Abdić Tigar u vezi ubojstva generala HVO-a Vlade Šantića. Nakon presude u Hagu, probudila se i forenzika.

ČETVRTAK, 14.12.

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović, ponovo je na turneji. Malo Bjelovar, malo Koprivnica. Zašto ne? Još nije puno zahladilo, u uredu je dosadno, a svugdje je lijepo dočekaju. Malo pjesme, malo folklora, sastanak tu, sastanak tamo, izjava ovdje, izjava ondje i prođe vrijeme. Ima li od svega toga koristi? Tja, velike štete nema. Iz Bjelovara je poručila Poreznoj upravi da se ni ona ne traba baš uvijek držati zakona. Stvarno, kada bi sve zakone poštivali, gdje bi nam bio kraj...

PETAK, 15.12.

Poznat je hrvatski problem s iseljavanjem. Netko preferira Irsku, netko Njemačku, svatko ima svoga favorita. Mala grupa simpatičnih mladića iz Splita, odlučila se za egzotičniji izbor. Iselila se u Srbiju. Odlično su plaćeni. Desetak minuta makljaže, paljenja bengalkama, kidanja noseva i ušiju, Srbi izgleda plaćaju 10 000 eura! Dobro, riječ je visoko kvalificiranoj radnoj snazi, ali ne bi me začudilo kada bi po batine u Srbiju sada krenule horde mladih huligana.  

Komentara 6

DA
DarthVader
17:35 16.12.2017.

Cuj ovo, prijateljske BiH. Jahahaha.

AD
adrian
18:22 17.12.2017.

Ajde Toni, neka si me nasmijao. Nastavi!

Avatar narozi
narozi
19:09 16.12.2017.

cekali 26 godina pa hajde sada posle presude u Hagu da skrenemo paznju na komsije opet, to je hrvatski CSI hihiihi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije