Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Hrvatska

Rajko Ostojić SDP-ov potpredsjednik Sabora?

Do sada je tu funkciju obnašao Siniša Hajdaš Dončić, no neslužbene informacije iz vrha stranke kažu kako bi se to moglo promijeniti i kako bi prijedlog Klubu, kako stvari stoje, mogao biti da novi potpredsjednik bude Rajko Ostojić.
20. srpnja 2020. u 14:18 3 komentara 744 prikaza
Zagreb: Rajko Ostojić o aktualnoj političkoj situaciji
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/2

Prije konstituirajuće sjednice Sabora koja se održava u srijedu Klub zastupnika SDP-a mora donijeti odluku tko će biti potpredsjednik parlamenta iz redova njihove stranke. Do sada je tu funkciju obnašao Siniša Hajdaš Dončić, no neslužbene informacije iz vrha stranke kažu kako bi se to moglo promijeniti i kako bi prijedlog Klubu, kako stvari stoje, mogao biti da novi potpredsjednik bude Rajko Ostojić.

Sisak: Županijski SDP govorio na temu "Županija na rubu bankrota" NIKOLA DOMITROVIĆ Predsjednik županijskog SDP-a dao ostavku: SDP-u slijedi bolno prizemljenje već na lokalnim izborima

- On ima tu želju, potpredsjednik je SDP-a i dobio je jako puno preferencijalnih glasova, više od 10 tisuća i nema razloga da Klub upravo njega potvrdi za potpredsjednika Sabora - kaže naš izvor iz vrha SDP-a.

Isto tako čuje se da će novi-stari šef Kluba ostati Arsen Bauk i to do izbora novog predsjednika stranke nakon čega će novi šef donijeti i novu odluku o šefu parlamentarnog kluba.

Zagreb: Miistar Božinović svjedočio na suđenju Tomislavu Sauchi i Sandri Zeljko
AFERA DNEVNICE
Pretragom stana Sandre Zeljko našli dokumente, ali i između 50 i 100 pari cipela
Park prirode Papuk
SUDJELUJTE U AKCIJI
Prijavite se za akciju „Tjedan odmora vrijedan“ i promovirajte svoje promotivne ponude