Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'On ima tu želju'

Rajko Ostojić SDP-ov potpredsjednik Sabora?

Zagreb: Rajko Ostojić o aktualnoj političkoj situaciji
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/2
20.07.2020.
u 14:18

Do sada je tu funkciju obnašao Siniša Hajdaš Dončić, no neslužbene informacije iz vrha stranke kažu kako bi se to moglo promijeniti i kako bi prijedlog Klubu, kako stvari stoje, mogao biti da novi potpredsjednik bude Rajko Ostojić.

Prije konstituirajuće sjednice Sabora koja se održava u srijedu Klub zastupnika SDP-a mora donijeti odluku tko će biti potpredsjednik parlamenta iz redova njihove stranke. Do sada je tu funkciju obnašao Siniša Hajdaš Dončić, no neslužbene informacije iz vrha stranke kažu kako bi se to moglo promijeniti i kako bi prijedlog Klubu, kako stvari stoje, mogao biti da novi potpredsjednik bude Rajko Ostojić.

- On ima tu želju, potpredsjednik je SDP-a i dobio je jako puno preferencijalnih glasova, više od 10 tisuća i nema razloga da Klub upravo njega potvrdi za potpredsjednika Sabora - kaže naš izvor iz vrha SDP-a.

Isto tako čuje se da će novi-stari šef Kluba ostati Arsen Bauk i to do izbora novog predsjednika stranke nakon čega će novi šef donijeti i novu odluku o šefu parlamentarnog kluba.

Ključne riječi

Komentara 3

AN
antiekstremist
14:29 20.07.2020.

SDP svaki dan dokazuju da mogu i gore !

DH
dalibor.hren
14:45 20.07.2020.

A mogao bi i Svastika Ostojić!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije