Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
božidar vučurević
Povratak na članak

Radovan Karadžić traži neometan prolaz ratnog zločinca kroz RH

Haaški sud priopćio je kako se spomenuti nalog za ''slobodan prolaz'' bivšeg gradonačelnika Trebinja odnosi na njegovo kretanje prema Nizozemskoj i u toj zemlji, kao i na njegov povratak u BiH. To znači da na putu neće biti uhićen

Komentari 4

TH
thekurcula
16:24 21.02.2013.

Radovan Karadžić nije ratni zločinac. To bi postao tek ako bude pravosnažno od legalnog suda osuđen za ratne zločine. U Hagu se to međutim ne može dogoditi jer taj sud nije ni legalan, ni legitiman, ni pravedan. Dokaz za to je da je osvedočene ratne zločince sa hrvatske i albanske strane oslobodio bilo kakve odgovornosti. Dakle, poštujte presumpciju nevinosti i ne klevećite Radovana Karadžića da je ratni zločinac.

VL
Avatar žič
žič
17:06 21.02.2013.

pa nije vrag,da bumo opet pokorno zažmirili.........

VL
Avatar El Indio
El Indio
18:51 21.02.2013.

Vec vidim kolonu pratnje policajaca koji ce ga cuvat kroz Hrvatsku, to Karadzic nije trebao ni trazit. Nasi drugovi bi se toga sami sjetili

VL
DU
Deleted user
19:20 22.02.2013.

Ma nema frke, moze uci u Hrvatsku: i garantiram da ga nitko nece ni taknuti!!! Jedan metak je dovoljan!!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.