Naslovnica Vijesti Hrvatska

Radno vrijeme trgovina na Veliku Gospu: Pogledajte koje trgovine će raditi i do kada

U povodu blagdana Velike Gospe koji se 15. kolovoza u Hrvatskoj slavi kao državni blagdan, mnoge su trgovine i šoping-centri izmijenili svoje radno vrijeme, no ima i onih koji rade redovito
14. kolovoza 2019. u 14:41 1 komentara 19095 prikaza
Foto: Marijan Susenj/PIXSELL

U povodu blagdana Velike Gospe koji se 15. kolovoza u Hrvatskoj slavi kao državni blagdan, mnoge su trgovine i šoping-centri izmijenili svoje radno vrijeme, no ima i onih koji rade redovito.

PROMET Izmjene u ZET-u povodom blagdana Velike Gospe

Sve Kauflandove trgovine u Zagrebu radit će do 21 sat. U drugim pak gradovima razlikuju se radna vremena, a svoju najbližu trgovinu možete pronaći OVDJE.

Radno vrijeme Lidlovih trgovina također ovisi o lokaciji na kojoj se nalazi. Dok će većina trgovina na Jadranu raditi normalno, na kontinentu će radno vrijeme biti uglavnom skraćeno do 14 ili do 18 sati. Radno vrijeme svake pojedine trgovine možete provjeriti OVDJE.

Interspar i Spar neće raditi na više lokacija u Zagrebu: CCO East i West te u šoping-centru Arena. U ostalim gradovima većina će raditi do 21 ili 22 sata iako će neki raditi i samo do 14. Detaljnije možete pronaći OVDJE.

Pevec u četvrtak neće raditi.

Velika Gospa Velika Gospa Pripremite se za najveći marijanski blagdan uz darove Večernjeg lista

Na blagdan Velike Gospe u Zagrebu od šoping-centara neće raditi Arena Centar, Avenue Mall, City Center one West, City Center one East, Green Gold, Importanne centar, King Cross Jankomir, Point Shopping Centar, Supernova i West Gate. Supernova neće raditi ni u Zadru, Slavonskom Brodu, Sisku, Karlovcu, Koprivnici, Slavonskom Brodu i Varaždinu, ali će zato raditi u Šibeniku prema redovnom radnom vremenu.

Mall Osijek također neće raditi, kao niti City Colosseum Slavonski Brod, City Galleria Zadar, Joker Split te Lumini trgovački centar u Varaždinu.

Konzum, Tommy i Plodine rade prema radnom vremenu za nedjelju, javlja Direktno.

POSLOVNA RJEŠENJA
Pogledajte kako je karlovački slatkovodni akvarij postao primjer uspješnog poslovanja

A1 izdvaja za Vas