Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Hrvatska

Pripremite se za najveći marijanski blagdan uz darove Večernjeg lista

U nedjelju potražite molitvenik Velika Gospa, a od ponedjeljka sličice Gospe
09. kolovoza 2019. u 10:11 5172 prikaza
Velika Gospa
Foto: VL

Mnogi pronalaze utjehu u molitvi, posebno onoj upućenoj Djevici Mariji. Zato smo u tjednu prije njezina najvećeg blagdana za vas pripremili darove. U nedjelju vas u Večernjem listu čeka molitvenik „Velika Gospa“ na 36 stranica s molitvama, meditacijama i pjesmama posvećenim Bogorodici.

Nastavljamo pripremu za blagdan sličicama Gospe

Blagdan dočekajte uz Gospine sličice koje vam Večernjak daruje od ponedjeljka do Velike Gospe. U ponedjeljak u Večernjem listu potražite sličicu Kraljice Mira iz Međugorja, u utorak Majke Božje Bistričke, a u srijedu Majke Božje Trsatske.

Na sam blagdan Velike Gospe u specijalnom izdanju Večernjaka pronađite posljednju sličicu, onu Gospe Sinjske. Uz sličicu će vas u Večernjaku dočekati i prilog na osam stranica o marijanskim svetištima u kojem možete pročitati kako su nastala najpoznatija hrvatska svetišta te o čudima koja su se tamo odvila.

Od nedjelje do četvrtka svaki dan uz Večernjak čekaju vas darovi koji pomažu da blagdan Velike Gospe ove godine dočekate spremna srca. Potražite molitvenik u nedjelju na dar uz Večernji list, a od ponedjeljka sličice Gospe.

ZADIRANJE U PRIVATNOST
Skandal na granici: Novinara Večernjeg lista policija skinula do gola zbog filtera za cigarete
Renault Zoe
U POTRAZI
Od Samobora do Ivanić Grada: Kako smo tražili najbolje jagode?