Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DEMANTIRALI NAVODE

Radničko vijeće KBC-a Zagreb: Nismo zaprimili ni jedan prijedlog otkaza

U KBC Zagreb zabranjeni posjeti svima izuzev roditeljima čija djeca su smještena na odjelima
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL
1/3
04.11.2021.
u 09:47

Začuđuje što se putem medija pokušava prejudicirati stav i odluka Radničkog vijeća KBC-a Zagreb, poručuje Tanja Leontić

Radničko vijeće KBC-a Zagreb demantiralo je u četvrtak medijske napise da je u KBC-u pripremljeno devet raskida ugovora zbog odbijanja testiranja istaknuvši kako nije zaprimilo ni jedan prijedlog otkaza radnicima koji odbijaju testiranje ili predočenje COVID potvrde. 

Radničko vijeće KBC-a Zagreb demantira članak Jutarnjeg lista "Prvi otkazi i na Rebru: Pripremljeno devet raskida ugovora zbog odbijanja testiranja. Njihovi su slučajevi na Radničkom vijeću koje do kraja tjedna treba donijeti odluku podržava li ili ne stav uprave o njihovu otpuštanju“, tvrdeći da zaključno s 3. studenim nije zaprimilo u postupak savjetovanja i suodlučivanja ni jedan takav prijedlog otkaza ugovora o radu.

"Slijedom toga, začuđuje što se putem medija pokušava prejudicirati stav i odluka Radničkog vijeća KBC-a Zagreb, a da pri tome članovi ovog tijela prijedloge otkaza ugovora o radu navedenih radnika nisu ni zaprimili, ni o njima raspravljali, ni imali mogućnost donijeti odluku sukladno pozitivnim zakonskim propisima", poručuje u demantiju predsjednica Radničkog vijeća Tanja Leontić.

VIDEO Ravnatelj KBC-a Split: Nikada nismo imali toliko teških bolesnika. Dvije su trudnice na intenzivnoj

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije