Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZRAZILI PODRŠKU
Povratak na članak

Radnička fronta o komemoraciji: 'Bleiburg se pretvara u ustaški dernek'

Bivša RF-ova predsjednička kandidatkinja Katarina Peović ustvrdila je da se ljevica prošlošću bavi iz nužde, kako bi odgovorila na opasni revizionizam, koji ne dolazi samo iz Hrvatske i s periferije Europe, nego i iz centra.

Komentari 5

NE
neboiznadzagreba2
15:36 13.05.2020.

Antifašistički podmladak u borbi s mrtvima koristi vulgarno-ideološki rječnik, neprimjeren ozbiljnoj raspravi.

VL
DE
Demigodessnixie
16:10 13.05.2020.

Kome se ovi obraćaju

VL
ST
stric1
02:34 14.05.2020.

.... zašto ovi nisu zabranjeni u demokratskoj Hrvatskoj ....

VL
CO
Costacurta
18:28 14.05.2020.

Gospodin Sučević-Međeral nažalost dokazuje da sa enormnim znanjem iz opće kulture nažalost ne dolazi nužno i osnovni osjećaj za moralnost, iliti pijetet prema nevinim žrtvama. Gospodine Krešimire, kada budete lutali bespućima interneta i proširivali svoje znanje, slobodno pročitajte i koju informaciju o Hudoj jami, samo jednoj od čak 600 utvrđenih masovnih grobnica u Sloveniji sa kraja rata. U rudniku Hude jame je od strane titovih partizana živo zakopano 1416 ljudi, koji su 2009. godine svi do jednoga ekshumirani od strane slovenske državne komisije (sve žrtve bez ijedne prostrijelne rane). Neću stati samo na ovome, dobit ćete još jedan bonus podatak od mene danas, pa ako vam ikada igdje na kvizu pitanje bude, koliko je od 1416 ekshumiranih u Hudoj jami bilo žena i djece, odgovor je 140 (stočetrdeset) žena i djece. Eto, još ste nešto naučili gospodine Krešo.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.