Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Radnici MTČ-a prekidaju štrajk

mtč
Vjeran Žganec-Rogulja/VLM
29.09.2009.
u 13:42

Od zahtjeva za pokretanje stečaja ne odustaju i čekaju da se uprava očituje o tome ima li novca i za plaće za kolovoz te za putne troškove i jubilarne nagrade.

Radnici MTČ-a danas prekidaju štrajk i sutra će se vratiti na svoja radna mjesta.
- Ispunjena su oba naša zahtjeva, a to je da se za svih 168 radnika isplati plaća za sedmi mjesec te da se plate i dani provedeni u štrajku.

- Od zahtjeva za pokretanje stečaja ne odustajemo, čekamo da se uprava očituje o tome ima li novca i za plaće za kolovoz te za putne troškove i jubilarne nagrade. Vidjet ćemo što će donijeti idući dani - kaže sindikalni povjerenik Stanko Posavec. Radnici MTČ-a u štrajku su proveli osam dana.

Ključne riječi

Komentara 3

SA
Santiago
16:38 29.09.2009.

ispunjena su oba zahtjeva, a to je da se za svih 168 radnika isplati plaća za sedmi mjesec te da se plate i dani provedeni u štrajku.

DO
doktorica
19:16 29.09.2009.

Dok oni dobivaju plaću za 7. mjesec kapitalisti se bogate na njihovoj grbači i kupuju terence i jahte.

Avatar zampzmija
zampzmija
15:17 29.09.2009.

Kaj ste poslali moj koment. Jaci da ga ona odobri?Ni taj moj Večernji nije,kaj je nekad bil.,žalosno..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije