Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hrvatska mora odlučiti
Povratak na članak

Radioaktivni otpad skladištit će se u vojarni Čerkezovac na Trgovskoj gori

Skladište se nalazi na svega nekoliko kilometara od Dvora i od granice s BiH

Komentari 7

MB
marijana.blazevic25
15:17 12.04.2015.

Poštovani! Prije nego ste napisali ovaj članak, trebali ste tražiti studij utjecaja na okoliš, proučiti lokaciju na karti Hrvatske, informirati se a ne naprečac zaključiti da je područje nenaseljeno... ili kako drugačije da shvatimo? Zar se bojite za Zagrebčane, a za naše živote vam je svejedno? Mislim da se takvo ponašanje ne priliči jednom novinaru. Neka vam služi na čast!

VL
Avatar IstinaHurts
IstinaHurts
19:34 10.04.2015.

prije 5,6 godina bio je članak u globusu ili nacionalu da se hrvatskoj isplati izaći iz krškog i ostaviti slovence da se sami bakću sa nuklearkom jer uskoro joj istječe rok, trebat će platiti i sanaciju a struju koju poizvodi ionako nije toliko velika. naravno kako je hdz bio na vlasti, nisu ništa napravili. ispada da desničari kao navodno vole jako hrvatsku ali sve što rade proteklih 25 godina koliko su na vlasti - čak i kada je sdp samo kao fikus na vlasti - je uništavanje hrvatske

VL
AN
anticenzura
15:09 10.04.2015.

'' Hrvatska negdje mora odlagati svoj radioaktivni otpad iz medicine i istraživanja, a od 2043. i otpad iz Krškog.'' Ako budemo postojali na geografskoj do 2043. Opce poznato da mi svaku generaciju mijenjamo drzavu. U 100 godina smo 5 promijenili, a kako se povijest ponavlja... ehm, tesko cemo se mi zvati 'Rvacka za 30 godina. Najvjerovatnije cemo biti u nekoj komunjari tipa Austrougarske.

VL
Avatar Francek007
Francek007
15:07 10.04.2015.

Zašto uvijek problematične stvari raditi u unutrašnjosti Hr. pa zar nebi bila bolja lokacija na Visu. Tamo u brdu ima toliko tunela i na Visu ima toliko malo stanovnika da bi to bilo idealno za siguran radioaktivni otpad.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.