Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prijeti im gašenje

Radio Student stigao do 30% ciljanog iznosa u crowdfunding kampanji!

Radio Student
Foto: Promo
1/2
07.11.2017.
u 12:37

Radio student slavi 21. rođendan, a za daljnje emitiranje potreban im je novi odašiljač. K

Crowdfunding kampanja Nek´se daleko čuje, počela je uspješno. Radio student slavi 21. rođendan, a za daljnje emitiranje potreban im je novi odašiljač. Kako bi skupili potrebnih  10000$, pokrenuli su kampanju za prikupljanje sredstava na platformi Indiegogo i prikupili dosad prvih 30% iznosa. 

"Zahvaljujući angažiranosti i entuzijazmu naših slušatelja/ica i podržavatelja/ ica u prvih 24 sata kampanje Radio Student je uspio prikupiti 30% iznosa, odnosno, preko 3000 $. Upravo zbog naše vjerne publike 30% smo bliže iznosu od i našem rođendanskom poklonu: novom odašiljaču! Nadamo se da ćete sudjelovati u kampanji Nek´se daleko čuje: odabrati neki od perkova za sebe, i dalje s nama sudjelovati u stvaranju pametnog, odgovornog i hrabrog radijskog programa... koji nije za svakoga, " priopćili su s Radio studenta. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije