Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REFORMISTI U ZADRU

Čačić: HDZ ima istu ekipu kao prije 4 godine, nisu pokazali nikakve rezultate

Radimir Čačić
Foto: Nikola Čutuk/pixsell
1/5
17.10.2015.
u 11:26

Čačić je rekao da mu je između Karamarka i Milanovića bliži Milanović

Predsjednik Reformista Radimir Čačić je u Zadru na konferenciji za novinare istakao da njegova koalicija se snažno zalaže za regionalizaciju i decentralizaciju.

- Od 100 posto davanja 90 posto ide državi, pet posto Zagrebu, a pet svima ostalima. To je režirao HDZ, SDP se nominalno tome suprotstavlja, no sredstva je usmjerio prema Zagrebu i zadržao je mogućnost kontrole i ucjene - rekao je Čačić dodajući da Europa svojih 95 posto sredstava preko regija plasira i da je omjer je 70 posto država, 30 posto regija. Komentirao je i konkurente na izborima.

- Ekipa HDZ-a je ista ona koju smo gledali do prije četiri godine i nisu pokazali nikakve rezultate, a onda imate četiri godine ove Vlade koja tvrdi da Hrvatska raste, no to je pomalo groteskno, jer mi rastemo četiri i pol puta manje nego svi ostali oko nas i to znači da zaostajemo. Naš zadatak je da dobijemo što više snage kako bi naš utjecaj bio takav da bilo kroz parlament bilo kroz Vladu guramo naše ideje - rekao je Čačić i dodao da mu je između Karamarka i Milanovića bliži Milanović. No, dodao je da su rezultati Vlade pali odlaskom ključnih ministara odnosno njega i Slavka Linića. Čačić je istakao da mu je sasvim prihvatljiva koalicija s Milanovićem u slučaju da Milanović sastavi Vladu.

>> Inventura 4 Milanovićeve godine: Spavanje, knock-down pa u zadnjoj godini buđenje

>> Vulin i Čačić i lijevo bi i desno, Josipović i Holy samo sa SDP-om

Komentara 37

UR
Urar
11:37 17.10.2015.

a koje si ti imao rezultate? da , imao si ih al za svoje firme dok si bio na vlasti. Otišao s državne sise, propale i firme.....e jesi sposoban.

BJ
Bjelovar112
11:41 17.10.2015.

je ratko je pokazao da zna igrat Golf

KN
knjizevnik19
12:20 17.10.2015.

Cacic je potpuno nerazuman covjek. Kakve to rezultate uopce moze oporba pokazati. Na vlasti je da se pokaze,a kod nas je vlast dno pa se onda loptica prebacuje i na oporbu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije