Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Smokvin list ili prava demokracija
Povratak na članak

Radikalni AfD dobiva židovski ogranak

Simuliranje prijateljstva sa Židovima AfD-u znači i dodatno opravdanje agitacije protiv muslimana, smatra Elio Adler.

Komentari 19

DU
Deleted user
08:51 26.09.2018.

To nije "simulacija prijateljstva" nego ono kaj AfD je, ali medijima to ne odgovara pa opet lupaju po njima!!! Soros na aparatima!

VL
MU
muh
09:12 26.09.2018.

AfD brani Njemačku pred invaziju muslimana oni žele samo zaščititi svoju nacijo i šta je tu radikalno?

VL
KL
klasika
09:04 26.09.2018.

Bravo normalni Židovi! Nisu ni oni svi isti. Iako je tamošnji predsjednik Središnjeg vijeća Židova, Josef Schuster u jeku prve navale migranata na Europu bio striktno protiv onih koji su se usudili kritizirati bezuman čin otvaranja vrata Europe muslimanskoj invaziji.

VL
RE
reborn
09:28 26.09.2018.

Izrael ima vrlo jasnu i nedvosmislenu politiku oko (ne)primanja muslimanskih izbjeglica na Bliskom Istoku. Zaista, bilo bi čudno kada židovi tu istu politiku ne bi zagovarali i u drugim zemljama u kojima žive, te u kojima imaju slobodu politički participirati.

VL
Avatar IVANIVANIVAN
IVANIVANIVAN
10:14 26.09.2018.

Medijska propaganda i Soroš na dodatim litrama infuzije .

VL
VJ
vjaceslav
10:17 26.09.2018.

muslimani su im zajednički neprijatelj

VL
DU
Deleted user
14:35 26.09.2018.

Bravo Afd. Mediji su dno dna jer pisu samo sta im se naredi. Nema tu slobode medija nego ih elite posjeduju i koriste za privatnu korist. Pitanje je samo vremena kada ce Afd imati dovoljno ruku u Bundestagu da posaljuu sve te dzihadiste i ekonomske imigrante od kud su dosli, a vjesticu i grobaricu Evropske civilizacije Fatimu Merkel u ropotarnicu povijesti.

VL
DU
Deleted user
15:18 26.09.2018.

Normalni židovi žele živjeti i raditi.Žele živjeti od svoga rada i slobodno se kretati po Njemačkoj,Švedskoj,Austriji,Italiji...Shvatili su da samo zajedno sa sugrađanima mogu suzbiti bolest -agresivnog islama- Židovi znaju da im nisu kršćani neprijatelji već nevjernici (poput Hitlera,Staljina ,Tita i drugih povjesnih krvnika).Kršćani Njemačke žele biti slobodni , to isto žele i Židovi i čemu čuđenje da se priključe AfD. Pa brojni Židovi su u Švedskoj glasovali za stranke koje su skinule socijaliste s vlasti (koji podržavaju naseljavanje lešinara islamista u Švedsku ).Židovi se prilagode u svakoj državi u kojoj obitavaju,tako su i hrvatski Židovi bili za hrvatsku državu i među vođama hrvatskih pokreta. Bravo za njemačke Židove,koji razmišljaju o svojoj budućnosti s njemačkim narodom.

VL
KA
KaraMarko
16:18 26.09.2018.

AFD je buducnost Njemacke i promena europe kakvu znamo... tako da baba pozdravi se...

VL
SD
sdpesticid
23:48 26.09.2018.

jedini radikali za koje znam jesu tzv. ''levičari''.

VL
DU
Deleted user
21:17 26.09.2018.

Najradikalnije stranke su stranke tobožnjeg centra. S jedne strane, otvaraju širom granice najvećim desničarima današnjice i doprinose radikaliziranju i onih normalnih muslimana svojim razumijevanjem za totalno nazadne vrijednosti proizašle iz šerijata, a s druge strane uvode milijun rodova i izmišljaju kojekakve druge gluposti. Nigdje centra ni sredine, niti je to lijevo niti desno, već totalno ludilo. I zamisli, sad se ti pacijenti našli upirat prstom u druge i nazivati ih radikalima! I to im nije dosta, nego su počeli uvoditi cenzuru na svim velikim društvenim mrežama ko da smo u Kini. Daaa, veliki liberali! Moš mislit! Stoga, autor članka u jednom je u pravu: "Sve se izokrenulo u današnjoj politici".

VL
NO
nogogaz
08:55 27.09.2018.

Ok ok ok...ali polako mogli su napravit i muslimanski organak. Ali samo za suni muslimane iz bogatih drzava koje prodaju naftu iskljucivo za $. Savdska arabija, Kuvajt, Katar....

VL
Avatar Marenggo
Marenggo
17:49 26.09.2018.

Koliko samo fašistički nastrojenih komentatora ima,prekrasno.. Antiša i Adi bi bili pononi na vas...

VL
NO
nogogaz
08:50 27.09.2018.

I hitler je " samo" branio njemacka prava....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.