Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Netransparentno poslovanje
Povratak na članak

Radić: 'Stanje u osječkom ZOO-u je iznimno loše, a političko uhljebljivanje je očigledno'

Radić također navodi da su čelnici Unikoma izmijenili Pravilnik o unutarnjoj organizaciji i sistematizaciji radnih mjesta čime su pojedinim djelatnicima povećali koeficijente odnosno plaće u sred korona krize, a što se ne može vidjeti na službenim stranicma Unikoma.

Komentari 4

TA
Talleyard
16:23 19.11.2020.

To kako SDP vodi osječki ZOO tako su vodili i drržavu sa slučajnim šmrkavcem. Da su još ostali bio bi nrod gladan kao što su životinje u Osijeku, kako si je lavica odgrizla šapu od bolova, a država bi bila pred rsulom, u raspadu.

VL
TO
tonilulic
22:37 19.11.2020.

Strašno i tužno.. Radić već godinama upozorava i ukazuje na probleme te nudi rješenja koja idu u korist građana.. Naravno uhljebničko - interesna koalicija na čelu grada uporno se oglušuje, radi po svome s ekipom ne stručnih osoba koja sustavnoo uništava naš grad.. Do kada gospodo? Nadam se ne dugo jer dosta nam je biti zadnja rupa na sviralu..

VL
Avatar sadmitrebato
sadmitrebato
17:28 19.11.2020.

dok hdz-ovac počne o uhljebljavanju dobijem proljev kategorije 10/10

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.