Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PUŠTEN NAPADAČ

Radeta: Institucije su prvo dopustile da izvrši napad, a onda ga pustile da pali grad

Mario Vučetić kandidirat će se za gradonačelnika Zadra
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
1/6
22.02.2024.
u 22:50

Kako onda očekivati da će te iste institucije zaštiti svoje sugrađane, kad nisu u stanju zaštiti one koji promišljaju politike sigurnog i funkcionalnog grada, upitao je Daniel Radeta

Nakon uhićenja 29-godišnjaka koji je prvo zalio tekućinom iz predsjednika SDP-a, te nakon što je pušten da se brani sa slobode reagirao je Daniel Radeta. On u postu s naslovom KAKVU NAM TO PORUKU ŠALJU INSTITUCIJE? navodi:

- Kada vas 29. godišnji Filip Šekerović napadne u sred bijela dana s crnom maskom i saspe u lice 5 litara nepoznate smrdljive tekućine u kombinaciji s kemikalijama, onda je to PREKRŠAJ iz domene narušavanja javnog reda i mira. Kada 29. godišnji Filip Šekerović zapali kontejner onda se djelo kvalificira po čl. KAZNENOG ZAKONA, to jest djela dovođenja u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom.

Dakle, institucije su prvo dopustile da izvrši napad, a onda ga pustile da pali grad! Kako onda očekivati da će te iste institucije zaštiti svoje sugrađane, kad nisu u stanju zaštiti one koji promišljaju politike sigurnog i funkcionalnog grada?

GALERIJA Gdje je zapelo? Rušenje derutne grdosije u Paromlinskoj traje već devet mjeseci

Mario Vučetić kandidirat će se za gradonačelnika Zadra
1/7
Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
07:38 23.02.2024.

HDZ je najpoštenija kriminalna organizacija! Onaj tko je protiv korupcije taj je i protiv Hrvatske! Strašto je to kako nazadna ljevica napada naše poštene piromane koji vole Hrvatsku! Nema razlike iuzmeđu Andreja Vučića i Aleksandra Plenkovića i njihovh glasača, svee su to nazadni sendvičari koji galame kada im se naredi....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije