Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sanaderov punac
Povratak na članak

'Rade o glavi mome Ivi da bi sačuvali svoju guzicu!'

Inače, navodno je don Vinko, upravo zbog prašine koja se iz dana u dan sve više dizala oko njegova brata, zatražio premještaj, ne samo iz Solina nego i iz države – u Crnu Goru.

Komentari 61

TI
TitoPartija
17:55 10.12.2010.

Sanader je upropastio vlastiotu obitelj. Njegovoj bahatosti i nezajažljivoj pohlepi nema granica.

VL
OB
-obrisani-
20:40 09.12.2010.

ma samo dajte minuse ,istina je bolna stvar ,ne može se živjeti na tuđoj muci i još nešto šta je prošlo nezapaženo danas---poskupio je plin

VL
TN
tamo-neka
21:57 09.12.2010.

...@karla ...šta nisu?...očigledno su mu usadili krive vrijednosti tijekom odgoja... ...a osim toga, koliko je on nekih drugih obitelji uništio svojim lopovlukom, korupcijom, siromaštvom, nestručnošću, itd..tisuće ljudi je dovedeno do prosjačkog štapa zahvaljujući njemu i njegovim ljudima... ...zašto?..da bi samo njemu sličnima i samo njihovoj djeci bilo dobro živjeti u ovoj kaljuži od države u što su je pretvorili svojim \"domoljubno-odgovornim\" angažmanom?...tko će za to odgovarati?.. ...ma treba ih sve generalno razapinjati...i ne dat im normabele, hehe...

VL
JA
jankoprekobrda
22:02 09.12.2010.

A sada razmislite koje drzave ne isporucuju u HR izbjeglice koje stignu sa velikom lovom, jeli Izrael, Juzna Amerika, Afrika ili recimo susjedna Crna gora koja vec ima jednog izbijeglog premijera.

VL
MA
maklin
22:11 09.12.2010.

Neka cijela rodbina zna ako već nije do sada znala od kuda imaju i oni puno love, da je njihov \"Ive\" to sve lijepo popljačkao po ciloj Hrvatskoj da bi njegovi imali, dakako i razni prijatelji, i druga rodbina. Svi su se lijepo okoristili Sanaderovom vlašću.

VL
OJ
ojhaojha
22:36 09.12.2010.

rade oni o njegovoj guzici!

VL
AR
ARIDAN
22:36 09.12.2010.

Ajde se ti Ivo lijepo vrati pa imenuj sve koji su ti smjestili i čuvaju svoje guzice a bi tebe spemili u zatvor. Spremi ti njih u BAJBOK, pa nek više završi ta priča!

VL
BL
blekso
06:43 10.12.2010.

a i brat mu je poštenjak..

VL
Avatar inkvizitor
inkvizitor
08:28 10.12.2010.

Kak on ima dobrog punca...

VL
KA
Karla
21:45 09.12.2010.

Pustite obitelj na miru, nisu oni krivi za Ivine postupke.

VL
Avatar Mihac™
Mihac™
19:48 09.12.2010.

Jadan tvoj Ivo...cccccccccc Prokleti komunisti, prokleti Tito, krepali dabogda partizani, crkli bogda radnici, ma da nije bilo njih moj Ivo nebi ima šta pokrasti, jadan moj Ivo....leleeeeee...kukuuuu

VL
KA
Kakma
19:54 09.12.2010.

Po izjavama,kakvi Sanader takva familija,bez trunka samokritike.Toliko dokaza za pljacku,a oni o postenju.Sta tu dalje reci,nego jako zalosno.

VL
CM
crna mamba
20:04 09.12.2010.

Govna jedna, osudili ste ga a ni tjeralica nije raspisana,koja ste vi gamad a ti admine slobodno me briši jer ti si gori od svih ovih smradova.Karakter ti je \"0\"samo da znaš.

VL
OB
-obrisani-
20:08 09.12.2010.

ajme se nama svima kad je obitelj Sanader ovakva sirotinja,kučerine po zagrebu,djeca se školuju po americi a hrvatski radnici i radnice da bi preživjeli dopunski rade na skupljanju boca da prežive i svojoj djeci plate kakav takav život u Hrvatskoj-----obitelj bez srama a koliko je mamica Mirjana dobila samo love na onim iskopima i sa time bi se DORH trebao pozabavit a da je Sanader sam krao e pa nije pola je još onih kojih je sjedilo u vladi kralo i pljaćkalo----vidjet ćemo kad Sanader propjeva e onda je najbolje da sagradimojoš jedan remetinac!

VL
SK
Skipper
20:15 09.12.2010.

\"Za sve zlo koje se dogodilo okrivljuju njega, samo zato da bi sačuvali svoje fotelje i svoju guzicu zadržali. Doći će i oni na red, svi koji sada njemu rade o glavi da bi sebe sačuvali\". To je sve točno osim što sumnjam da će oni drugi doći na red....

VL
OB
-obrisani-
20:20 09.12.2010.

Ja osobno vjerujem u onu narodnu ko bliže peći bolje se grije ali da je Sanader sam kriv u to ne vjerujem ,mislim da bi mnogi iz vlade najrađe da se ne vrati ali vratit će se on pa još ako i progovori i da kaže cijelu istinu naše zakonodavstvo bi ga trebalo pustit (pokajnik),jer gledajući sabor danas ne dao bog da nikad u životu imam onakve poznanike i prijatelje pa oni bi svi u saboru i vladi prodali sve a kamoli da neće pokrasti i uništit ono šta nisu nikad stvarali!

VL
Avatar lepran
lepran
20:24 09.12.2010.

jebote,ak govori sve jezike može zapaliti bilo kam!

VL
Avatar banana država
banana država
20:30 09.12.2010.

Mirjana Sanader šefica je katedre za antičku provincijalnu i ranokršćansku arheologiju!!!!!!!!!!!! Cuj nju ŠEFICA!!! Mislila si procelnica... IQ joj je velicine mojih cipela! E moja novinarko,glupa li si...

VL
OB
-obrisani-
20:25 09.12.2010.

09.12.2010. u 20:08h alvina je napisao/la: ajme se nama svima kad je obitelj Sanader ovakva sirotinja,kučerine po zagrebu,djeca se školuju po americi a hrvatski radnici i radnice da bi preživjeli dopunski rade na skupljanju boca da prežive i svojoj djeci plate kakav takav život u Hrvatskoj-----obitelj bez srama a koliko je mamica Mirjana dobila samo love na onim iskopima i sa time bi se DORH trebao pozabavit a da je Sanader sam krao e pa nije pola je još onih kojih je sjedilo u vladi kralo i pljaćkalo----vidjet ćemo kad Sanader propjeva e onda je najbolje da sagradimojoš jedan remetinac! ----------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ma koji radnici? Očeš reći neradnici koji su navikli u komunizmu ne raditi ništa i za to dobivati plaću? lezi lebe da te jedem, ne možete vi mene malo plaiti koliko ja malo mogu radit, snađi se druže i te spike. Lako je bilo dok se tito stavio na čelo nesvrstanih pa im prodavao oružje da se djeca od 13 godina po africi njime ubijaju. A tamo je sađena droga koju je proslijeđivao na zapad i ubirao proviziju. Sad kad treba zasukati rukave i raditi po zakonima tržišta sad svi kukate i žalite. Komunizam je od vas napravio neradnike i invalide koji stalno čekaju da da im država rješava probleme koji moraju rješavati sami. Kako ja imam? Kako mene nije nitko pokrao? Jer meni nije teško raditi. A sad komunjare i jugoslavenčine, od kojih je pola vas galsala za sanadera a druga polovica za mesića, sad udarite minuse. Jer, najteže je pogledati istinu u oči!

VL
JE
Jelci
19:42 09.12.2010.

Dragi moji, ne govori se dzaba- kako sijes tako ces i obrati.ijes tako ces i obrati.

VL
« 1 2 3 4 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.