Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zabranili posjete

Racija u Sanaderovu pritvoru zbog zabranjenih predmeta

sanader (1)
Foto: 24sata/PIXSELL
1/4
10.02.2011.
u 11:19

Na pitanje ima li racija veze s nedavnim spornim snimanjem Sanadera u ćeliji kroz špijunku, upravitelj pritvora je odgovorio da je termin supertajne racije dogovoren "još dok se nije ni znalo da će Sanader završiti kod njih".

U pritvoru Zemaljskog suda u Salzburgu, u kojem bivši premijer Ivo Sanader broji dane svog ekstradicijskog postupka, u srijedu nisu bili dopušteni nikakvi posjeti zbog racije u kojoj su se tražili zabranjeni predmeti.

Na pitanje novinara austrijskog Kronen Zeitunga ima li racija veze s nedavnim spornim snimanjem Sanadera u ćeliji kroz špijunku, upravitelj pritvora je odgovorio da je termin supertajne racije dogovoren "još dok se nije ni znalo da će Sanader završiti kod njih".

Ključne riječi

Komentara 27

BL
Blue Lagoon 2011
08:27 11.02.2011.

Pustite politiku i podržite mlade nade Hrvatske na www.citizenact.com/en/blogs/bluelagoon Na nama je budućnost ove zemlje!

OB
-obrisani-
12:59 10.02.2011.

Racija u Sanaderovu pritvoru zbog zabranjenih predmeta poput crnih kapa i šalova, Thomponovih CD-a i propagandnog materijala pod nazivom:\"Mi smo EU narod od 2007 iako se Slovenci nama smiju\"..

KU
kukuriku
13:35 10.02.2011.

jadre,..triba provokatoru EU-jovanu...,one Sákomicin -tablete u glavu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije